Orkun Kökcü ziet transfer niet zitten

Foto: Orkun Kökcü ziet transfer niet zitten

Orkun Kökcü is nog altijd een graag geziene gast op de transfermarkt, maar het Italiaanse Fiorentina hoeft niet op zijn komst te rekenen. De middenvelder van Feyenoord heeft La Viola namelijk hoogstpersoonlijk met een kluitje in het riet gestuurd.

In gesprek met het medium TNT Spor zegt de Turks international: “Ik ben bekend met de interesse van Fiorentina en ik respecteer de club, maar ik denk niet dat Fiorentina me op dit moment verder kan brengen dan Feyenoord. Fiorentina behoort niet tot de opties.”

Een paar weken geleden liet Kökcü zich al uit over een mogelijke transfer: “Ik heb veel met de trainer gesproken de afgelopen weken, en zover ik niks hoor ben ik echt met mijn hoofd hier. Je weet nooit hoe het in het voetbal loopt en als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil kan het zomaar zo zijn, maar voor nu speelt er nog niks.”

De Feyenoorder stelde voorop dat zijn band met coach Arne Slot goed is: “Hij wil me er gewoon bij hebben. Ik heb sowieso nog punten die ik kan verbeteren en hij is van mening dat hij me daarbij kan ondersteunen. Dat denk ik ook.”

‘Helemaal leeggekocht’

Pierre van Hooijdonk vertelde onlangs bij Studio Voetbal: “Kökcü zou het best wel lastig kunnen krijgen. Het is wel erg verrassend dat Feyenoord helemaal is leeggekocht na een heel goed seizoen, maar dat de speler van wie we vaak horen dat hij het supergoed doet nu nog bij Feyenoord zit. Hij heeft een redelijk seizoen gehad.”

TIP: Verdubbel je inleg als Feyenoord morgen géén doelpunt tegen krijgt tegen RKC Waalwijk!

Fiorentina inderdaad niet beter dan Feyenoord?

  • Daar ben ik het mee eens
  • Daar ben ik het niet mee eens
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie