‘Hoopvol Gakpo-nieuws voor PSV’

Foto: ‘Hoopvol Gakpo-nieuws voor PSV’

Ajax doet er op dit moment alles aan om Antony uit handen van Manchester United te houden. Zo lang dat gebeurt, kunnen ze in Eindhoven ook niet rustig slapen. Sterspeler Cody Gakpo geldt volgens Engelse media als belangrijkste alternatief voor de Ajax-smaakmaker, maar inmiddels is duidelijk dat de PSV‘er niet de enige is. 

Dat Gakpo een alternatief voor Antony is, is eigenlijk best opmerkelijk. De twee spelers staan allebei op de flanken, maar zijn niet alleen qua voorkeursbeen totaal verschillende voetballers. Ten Hag lijkt in eerste instantie op zoek naar een linksbenige rechtsbuiten, waardoor Gakpo ook buiten de boot kan vallen als Antony niet naar Old Trafford gehaald kan worden. 

Cody Gakpo

Engelse media schreven al dat Chelsea-speler Christian Pulisic op huurbasis de overstap naar Manchester United kon maken. De Amerikaans international heeft er bij Chelsea veel concurrentie in de aanval bijgekregen en zou mogen vertrekken. Het is alleen nog steeds niet bekend of dat ook naar een (mogelijke) concurrent om Champions League-voetbal gaat. 

Daar lijkt ook de interesse van Manchester United in Yannick Carrasco vandaan te komen. De Belgische vleugelspeler staat op dit moment onder contract bij Atlético Madrid. Manchester probeerde deze transferperiode al Matheus Cunha én João Felix vast te leggen, maar zouden met de Belgisch international meer kans van slagen hebben. 

PSV

Dat laatste zou goed nieuws betekenen voor PSV. De Eindhovenaren willen, net als Ajax bij Antony, het komende seizoen het liefste ‘gewoon’ beschikken over de Nederlands international. Gakpo zou een bedrag tussen de veertig en zestig miljoen euro opleveren deze zomer, maar heeft ook de mogelijkheid om zijn contract bij PSV te verlengen. 

TIP: Wint PSV van Excelsior? Pak 1.25x je inzet!

Blijft Gakpo bij PSV?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
443+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie