‘Bod van 100 miljoen euro op Antony’

Foto: ‘Bod van 100 miljoen euro op Antony’

Antony vertelde in een interview met De Telegraaf dat hij niet weg móét bij Ajax, maar de Amsterdammers moeten sterk in hun schoenen staan als ze het komende aanbod vanuit Manchester willen afwijzen. Volgens verschillende media bereidt de club namelijk een bod van liefst honderd miljoen euro voor. 

Ajax kreeg deze week een bod van tachtig miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller. Deze werd afgewezen, waardoor Antony plots niet op het trainingsveld van de Amsterdammers meer te vinden was. De buitenspeler werkte een sessie in de gym af, maar voegde zich niet bij het team. 

Ajax 

Daarmee werden de geruchten over een bliksemtransfer naar de Premier League nog maar eens nieuw leven ingeblazen. Antony vertelde eerder al dat hij een voorkeur heeft voor de Premier League en weigerde in gesprek met De Telegraaf te stellen dat hij moest vertrekken. Datzelfde gold echter ook voor de belofte om te blijven. 

Antony kon immers niet beloven dat hij na 1 september nog bij Ajax speelde. “Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst”, zei de Braziliaan over een snelle transfer naar Engeland. Mocht Antony de transfer naar het United van Ten Hag willen maken, dan komt het nieuws uit Engeland als geroepen voor de Braziliaan. 

Antony

Engelse media zijn daar inmiddels wel van overtuigd. Gesterkt door die kennis zou United het originele bod van tachtig miljoen euro nu van twintig miljoen aan variabelen hebben toegevoegd. Ajax zou in eerste instantie tachtig miljoen euro ontvangen en de overige twintig over een termijn van twee tot drie jaar uitbetaald krijgen. 

Of dat genoeg is, dat zal afwachten zijn. Ajax taxeerde aan het begin van de transferperiode Antony op tachtig miljoen euro. Inmiddels zou het zo’n 112 miljoen euro (inclusief bonussen) verlangen voor de aanvaller. In dat geval hebben United en Ajax, ondanks het torenhoge bod, nog wat onderhandelingen te voeren voordat Antony herenigt wordt met Ten Hag. 

TIP: Wint Ajax van Sparta? Pak 1.32x je inzet!



100 miljoen euro genoeg?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1956+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie