Romano: “Ziyech wil zo snel mogelijk weg bij Chelsea”

Foto: Romano: “Ziyech wil zo snel mogelijk weg bij Chelsea”

Hakim Ziyech is inderdaad een serieuze kandidaat om de Ajax-selectie te versterken indien Antony de club verlaat. Dat bevestigde transferspecialist Fabrizio Romano vrijdagavond in VTBL.

“Dat is een mogelijkheid, zo is mij verteld”, vertelde Romano in het RTL-programma. “De speler wil zo snel mogelijk weg bij Chelsea. Tuchel ziet hem niet als een belangrijke speler voor Chelsea. Ze proberen een oplossing te vinden in de laatste dagen van de transferwindow. Ajax is een mogelijkheid, maar alleen wanneer het Antony aan Manchester United verkoopt.”

Volgens Romano is een comeback bij Ajax een prachtige oplossing voor Ziyech. “Het is verleidelijk voor hem. Ik hoor dat er nog niks vergevorderd is, omdat het afhangt van Antony. Maar het kan interessant zijn voor hem, omdat hij niet zo veel opties heeft op de markt. AC Milan had zijn prioriteit, maar zij focussen zich nu op andere targets.” 

Kudus en Álvarez

Ook de aanstaande overstap van Mohammed Kudus naar Everton kwam ter sprake. Romano: “Er komt een verhuurperiode met het oog op een permanente verhuizing van Kudus naar Everton in de volgende zomer. Het wordt in de komende uren afgerond.”

Romano durft niet te voorspellen of ook Edson Álvarez vertrekt uit Amsterdam. “Twee of drie clubs uit de Premier League hebben interesse. Laten we afwachten of het tot een voorstel komt. Ajax heeft deze zomer al veel belangrijke spelers verkocht, dus het wordt niet makkelijk. Maar er is beweging rond Álvarez”, zo besluit de Italiaanse journalist.

TIP: Ajax landskampioen? Win 1,65 keer je inleg via Unibet!

Komt Ziyech terug bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie