‘Antony versus Gakpo: United hakt knoop door’

Foto: ‘Antony versus Gakpo: United hakt knoop door’

Manchester United lijkt de knoop te hebben doorgehakt op de transfermarkt. Volgens The Telegraph verhuist PSV-aanvaller Cody Gakpo en niet Ajax-ster Antony waarschijnlijk naar Old Trafford.

Al sinds de aanstelling van Erik ten Hag als manager van Manchester United geldt Antony als mogelijke aanwinst. Deze week besloot de Premier League-gigant nog tachtig miljoen euro te bieden, maar vanuit Amsterdam klonk een resolute ‘nee’. Volgens de Britse krant is Gakpo inmiddels de nieuwe topkandidaat in Manchester.

Antony zou Ajax graag willen inruilen voor United, maar in principe wil de Amsterdamse club hem niet laten gaan. The Telegraph meldt dat de Engelse topclub nu opteert voor Gakpo. Een doorbraak rond Antony zou alleen nog reëel zijn indien Ajax het standpunt versoepelt.

Gakpo

Gakpo is aanmerkelijk goedkoper dan Antony. Het zou volgens Voetbal International gaan om minimaal 45 miljoen euro plus bonussen, waardoor hij een transferrecord zou realiseren voor PSV. Dat is nog wel altijd de helft van het bedrag dat Ajax wil ontvangen om Antony alsnog permissie te geven.

PSV heeft al wel laten weten dat Gakpo pas beschikbaar komt ná de play-offwedstrijden tegen Rangers in de Champions League. Na de 2-2 in Schotland is de return aanstaande woensdag in Eindhoven. Mocht ook zijn komst mislukken, dan komt Yannick Carrasco van Atlético Madrid in beeld.

TIP: Wint PSV van Rangers? Win 1,72 keer je inleg via Unibet!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
807+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie