Houding Mbappé gekraakt: ‘Op zijn 23ste al vier keer Ballon d’Or’

Foto: Houding Mbappé gekraakt: ‘Op zijn 23ste al vier keer Ballon d’Or’

Kylian Mbappé kan rekenen op felle kritiek na zijn optreden tegen Montpellier. De Franse superster oogde niet gelukkig met zijn collega’s Neymar en Lionel Messi. De Argentijn leek zelfs een duwtje te krijgen van Mbappé. 

Oud-spits Wayne Rooney was tegenover Depar Sports dan ook totaal niet te spreken over het gedrag van de Frans international, die volgens hem totaal geen respect toonde. “Een 23-jarige die Messi duwt… Ik heb nog nooit in mijn leven een groter ego gezien. Iemand moet Mbappé eraan herinneren dat Messi op zijn 23ste als vier keer de Ballon d’Or had gewonnen.”

Bekoelde relatie

PSG won zaterdagavond met 5-2 van Montpellier. Mbappé ontfermde zich over een strafschop, maar faalde. Later in de wedstrijd ging de bal nogmaals op de stip en ditmaal werd deze wel benut door teamgenoot Neymar. De Braziliaan zorgde nadien voor ophef door een tweet te liken waarin de voorkeur van Mbappé werd gekoppeld aan een contactuele afspraak. Ook een tweet waarin schande werd gesproken van de situatie kreeg een like.

Mbappé en Neymar zouden al geruime tijd een gespannen relatie onderhouden. In de rust van de wedstrijd zou het duo zelfs uit elkaar gehouden zijn door teamgenoten. Molina heeft vernomen dat Mbappé bij PSG heeft gevraagd om een vertrek van zijn Braziliaanse collega, die dit zou hebben vernomen met alle gevolgen van dien.

TIP: Wint PSG dit seizoen de CL? Win zes keer je inleg via Unibet!

Is de kritiek van Rooney terecht?

  • Ja
  • Nee
309+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie