Pröpper blikt vooruit op kraker met Fiorentina

Foto: Pröpper blikt vooruit op kraker met Fiorentina

Vanavond neemt FC Twente het in het Stadion Artemi Franchi op tegen de Italiaanse grootmacht Fiorentina. Mandekker Robin Pröpper kan niet wachten tot de aftrap, die om 21:00 uur verricht zal worden in Florence.

“Ik denk dat Fiorentina wel de favoriet is”, blikt Pröpper vooruit met RTV Oost. “Kijk maar naar de geschiedenis en hoe groot deze club is in Italië. Ze spelen ook nog eens thuis. Maar anderzijds denk ik dat wij redelijk ver zijn op dit moment. Wij staan goed en kunnen veel brengen in een wedstrijd. Ik weet zeker dat wij het Fiorentina lastig kunnen maken, ook uit.”

“Natuurlijk is het mooi om hier te zijn. Italië spreekt veel uit als het gaat om het voetbal, maar ook als land. Het is leuk om dit met Twente te kunnen doen. Iedereen wil de groepsfase halen, ongeacht tegen wie je speelt. De fans zijn er in grote getale. Dan wil je samen iets bereiken en daar gaan wij onze stinkende best voor doen”, aldus Pröpper tot slot.

Conference League

Twente rekende op weg naar de Conference League al af met FK Cukaricki, de huidige nummer twee van Servië, dankzij 1-3 en 4-1 zeges. Fiorentina is de laatste hindernis op weg naar het hoofdtoernooi.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall, Brenet, Pröpper, Pleguezuelo, Smal; Sadílek, Zerrouki; Rots, Vlap, Misidjan; Van Wolfswinkel.

TIP: Liefst 6.10 bij een zege van Twente in Florence!

Gaat FC Twente dit tweeluik winnend afsluiten?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie