‘Transfernachtmerrie voor Ajax óf PSV’

Foto: ‘Transfernachtmerrie voor Ajax óf PSV’

Manchester United gaat een laatste poging wagen om Antony los te weken bij Ajax. De afgelopen uren maakten verschillende Engelse media al melding van de intenties van United, maar nu bevestigt ook transferspecialist Fabrizio Romano de geruchten over een aankomend mega-bod op de rechtsbuiten. 

Antony wordt al sinds deze zomer in verband gebracht met een overgang naar United. De rechtsbuiten kreeg eerst een prijskaartje van 80 miljoen euro om zijn nek gehangen, maar zou nu al minimaal honderd miljoen euro moeten opbrengen. Ajax wil Antony het liefste niet verkopen, maar weet ook dat het kansloos staat tegenover bepaalde bedragen en wensen van de speler. 

Ajax

Manchester United houdt er echter wel rekening mee dat de onderhandelingen met Ajax niet tot een goed einde gebracht kunnen worden. Daarom zijn er meerdere namen aan de shortlist toegevoegd, zo weet Romano. Volgens de Italiaanse journalist maakt Cody Gakpo daarom ook nog steeds kans op een overgang naar Old Trafford. Romano geeft al aan dat de PSV’er de goedkope optie van de twee is. 

PSV

Gakpo en Antony hebben echter nóg een concurrent. Bij Chelsea lijkt er steeds minder plek voor Amerikaans international Christian Pulisic. De watervlugge buitenspeler zou een seizoen gehuurd kunnen worden van de Londenaren, maar United is op dit moment nog in afwachting van de beslissing van eigenaar Todd Boehly. 

Met andere woorden: de Chelsea-eigenaar heeft het lot van zowel Ajax-supporters als PSV-fans in handen. De Nederlandse topclubs zien hun sterspelers in de laatste fase van de transfermarkt natuurlijk niet graag vertrekken. Antony liet al weten dat hij zich op Ajax blijft focussen totdat er concrete aanbiedingen op tafel liggen, van Gakpo is al langer bekend dat er interesse is. De vleugelaanvaller kan zijn contract bij PSV ook verlengen. Wellicht ligt dat ook bij Antony in het verschiet, mocht hij (willen) blijven. 

TIP: Pak 5.5x je inzet als United van Liverpool wint!

Voor wie zou jij gaan?

  • Antony
  • Cody Gakpo
  • Christian Pulisic
290+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie