‘Ten Hag heeft slecht nieuws voor Dest’

Foto: ‘Ten Hag heeft slecht nieuws voor Dest’

Het seizoen is amper begonnen, of Old Trafford staat nu al in vuur vlam. Manchester United heeft zijn start in de Premier League compleet gemist en er is weinig reden om er vanuit te gaan dat er snel beterschap zal volgen. In een poging om het zinkende schip alsnog te redden, slaat de club nu wild in het rond op de transfermarkt. 

De belabberde resultaten, het complete gebrek aan lijn in het spel, clubeigenaars zonder inzicht in het voetbal, dramatisch verdedigend werk, de soap rond Cristiano Ronaldo, het aanvoerderschap van Harry Maguire,…er zijn veel redenen waarom Manchester United momenteel een complete ruïne is. Maar ook het gebrek aan slagkracht op de transfermarkt speelt een grote rol. Onder Erik ten Hag werden drie aanwinsten gehaald. Daarbij  Lisandro Martínez en Tyrell Malacia: twee verdedigende krachten uit de Eredivisie. Én Christian Eriksen: een transfervrije middenvelder die tot dusver op allesbehalve zijn sterktes wordt uitgespeeld. 

Het aankoopbeleid onder Ten Hag is voorlopig dus geen succes, maar dat is zeker niet alleen zijn fout. Zo slaagde het bestuur er niet in om heel wat targets die hij voor ogen had naar Old Trafford te halen. Frenkie de Jong, Antony, Benjamin Sesko, Darwin Nuñez, Ruben Neves; heel wat doelwitten haakten om uiteenlopende redenen af of kozen voor een andere club. De voorbije dagen draait de geruchtenmolen echter helemaal door en wordt United gelinkt aan zowat elke speler die in aanmerking kan komen voor een transfer. Nu meldt The Telegraph dat het dossier van Thomas Meunier concreet wordt onderzocht bij United. 

17,5 miljoen

Door het dramatisch presteren door Diogo Dalot zou Ten Hag graag een nieuwe rechtsback willen. Bovendien is het de bedoeling om Aaron Wan-Bissaka van de hand te doen. Die laatste zou al helemaal niet passen in de plannen van de Nederlandse trainer. Zijn ex-club Crystal Palace wil Wan-Bissaka naar verluidt een reddingsboei toewerpen en The Mancunians zijn bereid om daar aan mee te werken. In dat geval zou Meunier in het vizier komen als vervanger. De 30-jarige Belg heeft bij Borussia Dortmund wel nog een lopend contract tot medio 2024. Maar de Engelsen zouden ervan overtuigd zijn dat hij voor zo’n vijftien miljoen pond, een slordige 17.5 miljoen euro, kan overgenomen worden. Meunier zou de voorkeur hebben op dat andere target: Sergiño Dest (FC Barcelona).

TIP: Liefst 14x je geld bij een 2-1-zege van United op Liverpool!

Meunier een goede optie voor United?

  • Ja
  • Nee
159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:44
34+
Bayern München trekt grens: “Kan niet wachten tot Sint-juttemis”
23:29
87+
‘Ajax had Henderson helemaal niet nodig’
23:14
27+
‘Ten Hag richt pijlen op centrumspits Real Madrid’
22:48
13+
Oranje-international moet geduld hebben voor rentree
22:32
337+
‘Groot Noa Lang-nieuws bij PSV’
22:15
43+
Clubicoon Bayern München spreekt zich uit: “Onmogelijk”
21:46
176+
‘FC Utrecht neemt rigoureus besluit’
21:27
346+
Toptalent kiest voor Ajax: “Geweldig”
21:16
156+
‘Bayern München verrast met nieuwe hoofdtrainer’
20:47
378+
Derksen vreest voor ‘lachwekkend’ besluit Ajax
20:30
109+
‘Xavi blijft bij Barcelona’
20:13
90+
Advocaat laat grote droom uitkomen: “Mega blij”
19:45
426+
‘Feyenoord sluit miljoenendeal met Qatarees bedrijf’
19:29
235+
Henk Spaan haalt keihard uit naar Koeman
19:14
200+
Schouten onthult geheim: “Ik zal dat niet snel doen”
18:52
552+
‘Ajax gaat voor voormalig PSV-target van 15 miljoen’
18:31
58+
Gedrag Vinícius blijft kritiek opleveren: “Mensen proberen je op te naaien”
18:20
95+
Joey Kooij, doe niet zo BAZIG! | Raad van Aad #39
18:10
37+
Excelsior-doelman stopt op 29-jarige leeftijd en richt zich op trainersvak
17:50
109+
Oosting baalt van situatie ‘absolute teamplayer’ Brenet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie