‘Aursnes-transfer loopt vertraging op’

Foto: ‘Aursnes-transfer loopt vertraging op’

Op het moment dat Benfica zich met een bod van dertien miljoen euro plus bonussen voor Fredrik Aursnes meldde, ging iedereen uit van een transfer. De Noorse middenvelder staat nog steeds onder contract bij de Rotterdammers, die volgens Feyenoord Transfermarkt eerst een vervanger willen aantrekken. 

Aursnes werd deze editie van de Eredivisie ‘gewoon’ nog ingezet. De Noorse middenvelder speelt pas een seizoen in De Kuip, maar heeft zich in korte tijd weten opwerken tot dragende kracht in het elftal van Arne Slot. Volgens Feyenoord Transfermarkt wil de club eerst ervoor zorgen dat de juiste vervanger binnengehaald wordt. 

Feyenoord

Pas daarna kan er groen licht vanuit Feyenoord komen om de dertien miljoen euro plus bonussen te incasseren. Daarmee boeken de Rotterdammers een flinke winst op de speler die vorig jaar voor een half miljoen euro werd weggeplukt bij Molde uit Noorwegen. 

Bij Benfica moet de Noors international de opvolger worden van Julian Wiegl. De Duitse spelmaker voelt zich niet thuis in de methodieken van Roger Schmidt, die na twee jaar PSV in Lissabon is neergestreken. Benfica zou op zijn beurt eerst een oplossing willen vinden voor de situatie van de Duitse verdedigende middenvelder. 

Aursnes

Daardoor hoeft Feyenoord geen snelle afronding van de transfer te verwachten. Dat betekent echter niet dat er gehoopt kan worden dat de deal op het laatste moment nog afgeblazen wordt. Aursnes liet vanaf het eerste moment al weten dat hij naar Benfica wilde, bereikte al snel een persoonlijk akkoord en wees al een contractverleningsaanbod van Feyenoord af. 

TIP: Pak 1.42x je inzet als Feyenoord van RKC wint!

Komt deze transfer nog goed?

  • Ja
  • Nee
401+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie