Gakpo-transfer: “Het kan heel gek en snel gaan”

Foto: Gakpo-transfer: “Het kan heel gek en snel gaan”

Cody Gakpo is ondanks de grote belangstelling uit het buitenland nog steeds speler van PSV. De buitenspeler van de Eindhovenaren maakt zich op dit moment drukker over plaatsing voor de Champions League dan over zijn eigen toekomst. Volgens Voetbal International zit een toptransfer in een klein hoekje voor de sterspeler. 

Marco Timmer analyseert de situatie van de buitenspeler, die in de voorronde van de Champions League onder een vergrootglas ligt. “Ik vond hem niet slecht, maar ik vond hem ook niet zo dwingend als hij kan zij”, zei Timmer over het optreden tegen Glasgow Rangers. “Inmiddels verwacht je van hem ook dat hij dat in internationale wedstrijden is en gaat zijn. Ik verwacht ook dat het gaat gebeuren, ik vond het alleen gisteren nog iets te flets.”

PSV 

Gakpo had wel een aantal sterke momenten. “Hij staat natuurlijk wel aan de basis van de 2-2 met zijn corner. Dat is toch een wapen van hem. Dat was het vorig seizoen al en dat is het nu weer. De traptechniek is verfijnd en met kopspecialisten als Til en De Jong heeft PSV echt wel een wapen met hem.”

De verwachtingen zijn echter hooggespannen. “Alleen je verwacht meer van hem, ook omdat hij zo in de belangstelling staat, ga je meer op hem letten”, stelt Timmer. “Het is een jongen met veel kwaliteiten, die gaat er wel komen. Ik heb hem gisteren een zes gegeven. Hij was zeker niet slecht, maar omdat je meer van hem verwacht was het ook niet heel erg goed.”

Cody Gakpo 

De buitenspeler staat in de belangstelling van onder Manchester United, terwijl ook Arsenal en verschillende laagvliegers in de Premier League de komst van de Nederlander ook wel zien zitten. Ondertussen wordt bij PSV alles in werking gesteld om contractverlenging mogelijk te maken. “Ze doen er alles aan om hem in Eindhoven te houden. Nu is er nog steeds veel interesse, er is in feite niets veranderd.”

Eerder stelde Gakpo dat hij bij het halen van de Champions League zeker overweegt om een jaar extra PSV te pakken. Volgens Timmer is dat nog steeds van toepassing, maar doen de PSV-fans er verstandig aan om een slag om de arm te houden. “Alles staat nog open voor Gakpo, ook als PSV zich plaatst voor de Champions League. Ook als dan de juiste club voorbij komt met het juiste plan… Het kan heel gek en snel gaan.”

TIP: Pak 1.72x je inzet als PSV zich kwalificeert voor de Champions League-groepsfase! 

 

Waar ligt de toekomst van Gakpo?

  • Bij PSV
  • Bij Manchester United
  • Bij Arsenal
  • Bij andere club
379+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

17:50
10+
Oosting baalt van situatie ‘absolute teamplayer’ Brenet
17:29
13+
‘Ajax-flop maakt prachtige stap in eigen land’
17:08
20+
Kökcü sluit weer aan bij Benfica na verzoenend gesprek met Schmidt
16:47
111+
Van ‘t Schip schuldig aan blessure Brobbey? “Je weet dat het fout kan gaan”
16:26
24+
Geschorste Tonali krijgt te maken met nieuwe aanklacht
16:05
68+
Messi weet wanneer hij gaat stoppen: “Dan zal ik dat zeker doen”
15:12
1377+
‘Berghuis heeft bestemming al gekozen’
14:14
1113+
‘Ajax is bang voor beslissing Alex Kroes’
14:00
112+
De indrukwekkende cijfers die Lasse Schöne bij Ajax neerzette
13:56
815+
Withete Koeman krijgt bericht van UEFA
13:52
1732+
‘Ramp voor Daley Blind: nóóit meer’
13:18
715+
Ajax krijgt nú al slecht Klassieker-nieuws
12:35
642+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
634+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
375+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
106+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
157+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
62+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
240+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
94+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie