Feyenoord slaat slag met contract tot 2024

Foto: Feyenoord slaat slag met contract tot 2024

Feyenoord heeft vanochtend een belangrijke slag geslagen door de talentvolle centrumverdediger Sem Valk een jaar langer vast te leggen: zijn nieuwe verbintenis loopt tot medio 2024, met een eenzijdige optie voor nog een extra jaar.

“Sem heeft de afgelopen jaren zowel fysiek, mentaal als voetballend gezien een enorm positieve ontwikkeling doorgemaakt”, reageert Rini Coolen, de Head of Academy van Feyenoord. “Tijdens onder meer de wedstrijden en trainingen bij Feyenoord 1 heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken. Als club willen we hem dan ook graag ondersteunen in de volgende stappen die hij gaat zetten.”

En Valk zelf is ook erg content: “Het is van Feyenoord een erg mooi gebaar dat ze mijn contract hebben willen openbreken, zodat ik nog een seizoen langer hier onder contract sta. Ik zie deze nieuwe overeenkomst als een beloning voor een goed seizoen en het is nu aan mij om dit vertrouwen terug te betalen. Daar ga ik in ieder geval alles voor doen.”

Kind van de club

Valk is al weer begonnen aan zijn twaalfde seizoen bij de club, inmiddels zit hij in de Onder 21. Vorig seizoen debuteerde hij in de hoofdmacht tijdens de 2-1 zege op Maccabi Haifa, in de Conference League.

TIP: Eindigt RKC-Feyenoord in 1-2? Win 8,50 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Gaat hij doorbreken in Feyenoord 1?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie