‘AZ weigert miljoenentransfer Karlsson en loopt Padt mis’

Foto: ‘AZ weigert miljoenentransfer Karlsson en loopt Padt mis’

AZ is er alles aangelegen om de huidige selectie intact te houden. Zo zou de Alkmaarse club biedingen op Jesper Karlsson hebben afgeslagen en mag ook Tijjani Reinders niet naar FC Twente vertrekken. Daarnaast waagde AZ nog een poging om Sergio Padt op te halen uit Bulgarije

Volgens De Telegraaf heeft de Alkmaarse club biedingen van vijftien miljoen euro afgeslagen op Karlsson, die in de nadrukkelijke belangstelling stond van Celta de Vigo en AFC Bournemouth. Technisch directeur Max Huiberst zegt tegenover de ochtendkrant dat een vertrek vooralsnog onbespreekbaar is. “We hebben Jesper aangegeven dat we een sterke selectie willen houden, dat we willen presteren.”

Reijnders naar Twente

Reijnders zou bij Twente de opvolger moeten worden van Ramiz Zerrouki, indien de middenvelder de overstap maakt naar Feyenoord. AZ haalde na het vertrek van Fredrik Midtsjø naar Galatasaray met Richiedley Bazoer opnieuw een concurrent binnen voor Reijnders. De middenvelder zegt voorlopig echter nog niet weg te hoeven uit Alkmaar. “Het is waar dat er interesse is, maar ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin bij AZ.”

AZ, dat niet tevreden was over doelman Peter Vindahl, hoopte Padt nog te kunnen strikken van Ludogorets, maar de Bulgaren wilden niet meewerken aan een vertrek. Vindahl moest zijn plaats afstaan aan Hobie Verhulst, die nu de eerste keus is van AZ-trainer Pascal Jansen.

TIP: Pakt AZ de winst tegen Gil Vicente? Pak 1.50 keer je inzet bij Unibet! 

Moet AZ Karlsson voor een bedrag van 15 miljoen laten gaan?

  • Ja
  • Nee, minstens twintig miljoen
311+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie