“Feyenoord-fans hebben me nooit helemaal omarmd”

Foto: “Feyenoord-fans hebben me nooit helemaal omarmd”

Zijn naam viel deze zomer bij verschillende Eredivisie-clubs en uiteindelijk koos Mark Diemers voor FC Emmen. De middenvelder (28) weigert zijn Feyenoord-periode als mislukt te beschouwen.

“Ik denk dat ik niet helemaal constant ben geweest, maar dat was ook moeilijk in dat jaar”, vertelt Diemers aan ESPN. Ook voelde hij niet altijd de steun van de Feyenoord-aanhang. “Het is te makkelijk om te zeggen dat de supporters de pik op mij hebben gehad. Ze hebben me nooit helemaal omarmd, maar dat heeft ook zeker aan mezelf gelegen.”

Volgens critici was Diemers niet goed genoeg voor Feyenoord. De middenvelder denkt daar zelf anders over. “In anderhalf jaar tijd heb ik 42 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Dat lukt niet als je het niveau niet aan kunt”, aldus de aanwinst van FC Emmen.

Diemers woont weer in Leeuwarden, hoewel hij SC Cambuur afwees. “Cambuur blijft echt wel mijn cluppie. Ze hebben zich in het begin van de transferwindow bij mij gemeld via trainer Henk de Jong, met wie ik veel contact heb. Alleen stond ik toen alleen open voor het buitenland. Tot ik een dochter kreeg en de familieman in mij dichterbij huis wil blijven. Alleen heb ik nog een Feyenoord-salaris en dat is voor sommige clubs moeilijk te behappen.” 

In 2023 is Diemers transfervrij op te pikken.

TIP: Wint Emmen van Utrecht? Win 3,28 keer je inleg via Unibet!

Is Diemers te snel afgeschreven?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie