‘Club Brugge biedt Vormer aan bij andere Belgische topclub’

Foto: ‘Club Brugge biedt Vormer aan bij andere Belgische topclub’

Club Brugge wil af van Ruud Vormer en het is duidelijk dat beide partijen deze zomer wellicht nog afscheid gaan nemen. Het zal een vertrek via de achterdeur van Blauw-Zwart zijn, waar het icoon helemaal uit de gratie is.

Philippe Albert laat aan La Capitale weten dat er geruchten zijn dat Club Brugge Nicolas Raskin wil weghalen bij Standard Luik en dat het Vormer in de deal wil betrekken. De Rouches willen Raskin langer aan boord houden en de kans lijkt steeds kleiner te worden dat de middenvelder gaat bijtekenen. De komst van Vormer lijkt onwaarschijnlijk te zijn, want als boegbeeld van Club is hij niet echt geliefd bij de rivalen. 

Albert vindt het geen goed idee om in te gaan op die aanbieding, aangezien Vormer duidelijk zijn beste jaren achter de rug heeft. Standard weet uiteraard ook dat geld geen probleem is voor de Bruggelingen en het zal ongetwijfeld de nodige miljoenen euro’s willen als Raskin doordrukt voor een transfer. 

Buitenland? 

De nieuwe eigenaars kijken bovendien veel verder dan de Belgische spelersmarkt en als Raskin de Vurige Stede zou verlaten, zullen ze wel een andere speler – wellicht ook een jongeling – vinden op hun lijstjes. Voor Vormer lijkt de kans vooral groot te zijn dat hij naar het buitenland zal verkassen. De 34-jarige Nederlandse middenvelder heeft zijn manager opdracht gegeven om een nieuwe club te vinden. De viervoudig Oranje-international mag Club Brugge transfervrij verlaten en zal het clubicoon geen stokken in de wielen steken. Ploegen als AA Gent en Royal Antwerp FC werden ook genoemd, maar dat zijn geen opties.

TIP: Pak 1.90 voor een nieuwe landstitel van Club Brugge!

Moet Vormer in België blijven?

  • Ja
  • Nee
58+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie