“Nu is Erik ten Hag de baas niet meer”

Foto: “Nu is Erik ten Hag de baas niet meer”

Erik ten Hag wil naar verluidt alsnog meewerken aan een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Ruud Gullit is van mening dat de manager dat zes weken geleden al had moeten doen.

Ronaldo diende zes weken geleden een transferverzoek in, maar vooralsnog tevergeefs. In de tussentijd heeft de Portugees al veel onrust veroorzaakt. Gullit stelt in Rondo: “Ik vind dat Ten Hag een heel grote fout gemaakt heeft. Het is de grootste fout die hij tot nu toe heeft gemaakt. Toen Ronaldo zei dat hij niet wilde komen, had hij moeten zeggen: ‘Ik wil alleen maar spelen met spelers die hier willen spelen. En als je wilt gaan, ga dan maar.'”

Gullit vervolgt: “Dan had hij een statement gemaakt naar de rest van de groep. Nu is hij de baas niet meer. Hij moet Ronaldo nu bijna in genade aannemen. Dit maakte hem niet sterk in het oog van de spelersgroep. Youri Mulder deelt die mening. “Het was pappen en nathouden. Hij had met Ronaldo moeten spreken voordat hij terugkwam. Ronaldo was op vakantie? Je kunt overal naartoe vliegen.” 

Straftraining

United verloor zaterdag met 4-0 bij Brentford. Ten Hag heeft als maatregel een straftraining geïntroduceerd. “Heb je weleens een straftraining gehad? Dan ga je toch lachen als speler? Ik denk dat ze in de kleedkamer hebben gegrinnikt. Wat is dit voor 1980-gedoe?, dachten ze”, aldus Jan van Halst. Gullit: “Ik snap wel dat Ten Hag het doet. Maar er valt weinig te grinniken.”

TIP: Wint United van Liverpool? Win 6,10 keer je inleg via Unibet!

Eens met Gullit?

  • Ja
  • Nee
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie