Perez vreest voor Feyenoorder: “Bijna zielig”

Foto: Perez vreest voor Feyenoorder: “Bijna zielig”

De toekomst van Alireza Jahanbakhsh is zéér ongewis. De Iraanse aanvaller begon met hoge verwachtingen aan zijn tweede Feyenoord-seizoen, maar Kenneth Perez dreigt het nu al op te geven. 

Jahanbakhsh is al geen vaste basisspeler meer en de komst van Igor Paixão lijkt de definitieve nekslag te zijn. Perez denkt niet dat hij dit nog te boven komt. “Ik heb heel lang geloofd dat het nog zou komen”, zei de Deen in Voetbalpraat. “Ik vind het bijna zielig hoe hij erbij loopt. Jahanbakhsh loopt echt zonder zelfvertrouwen rond. Oh man…”

Naar verluidt staat Feyenoord open voor een (tijdelijke) transfer van Jahanbakhsh. “Ik denk dat hij een heel goede speler zou zijn voor Utrecht”, aldus Perez. Dat gerucht ging dit weekeinde al, maar vanuit de Domstad werd de interesse niet als serieus bestempeld.

Lof voor Feyenoord

Willem Vissers noemt de transferzomer van Feyenoord ‘heel spectaculair’. “Er komt zoveel geld binnen en er gaat zoveel uit. Het is ongelofelijk wat zo’n finale teweeg brengt, omdat ze geld binnen hebben gekregen kunnen ze nu opeens heel veel doen.”

De Volkskrant-journalist vervolgt: “Het hele elftal is gewoon bijna weg. Ze hebben Senesi, Sinisterra en Malacia verkocht. Ze hebben iets van zestig miljoen euro binnengehaald en dat is bij Feyenoord nog nooit gebeurd. Opeens kunnen ze wat doen op de transfermarkt. (…) De scouting van Feyenoord lijkt ook eindelijk op orde. Jarenlang vroeg ik me af wat ze nou eigenlijk binnenhaalden. Ze hadden geen geld natuurlijk, maar er kwamen ook rare spelers binnen. Nu komen ze met spelers waar wij nooit van gehoord hebben, maar die toch goed zijn.”

TIP: Eindigt RKC-Feyenoord in 1-3? Win tien keer je inleg via Unibet!

Moet Jahanbakhsh een transfer maken?

  • Ja
  • Nee
231+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie