Perez tipt Ajacied: “Bij Vitesse kun je bijna niet verliezen”

Foto: Perez tipt Ajacied: “Bij Vitesse kun je bijna niet verliezen”

Kenneth Perez hoopt dat Vitesse een poging onderneemt om Ajax-doelman Jay Gorter aan te trekken. De sluitpost zou aansturen op een transfer en volgens de Deen is de Arnhemse club de perfecte optie.

In Voetbalpraat kwam de vertrekwens van Gorter ter sprake. “Ik zou een club zoeken waar nog geen goede keeper is. Waar je er zeker van bent dat je gaat keepen en niet weer in een concurrentiestrijd komt”, aldus Perez. “Als je naar Heerenveen gaat, kun je de concurrentiestrijd met Noppert verliezen. Bij Vitesse kun je bijna niet verliezen van de twee keepers die zij nu hebben. Dat zou ik een zeer goede keuze vinden voor hem en Vitesse.”

Gorter concurreert dit seizoen met Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg. Een vertrek zorgt voor een vacature bij Ajax, maar Perez voorziet geen interne oplossing. “Het lijkt alsof ze niets in de jeugd hebben wat door kan schuiven. Het valt me op dit moment ontzettend op dat alles wat vrijkomt weer aangekocht moet worden.”

Collega-analist Marciano Vink ziet ‘geen tussenstap’ meer bij Ajax, dat geen Onder 18-team meer heeft. “Ze komen niet meer verder dan Jong Ajax. De jonge jongens die aan de onderkant aanschuiven, krijgen niet eens minuten. Die gaan hun heil elders zoeken. Als er van bovenaf aangekocht wordt, dan ga je onderin een opstopping krijgen.”

TIP: Wint Vitesse van Heerenveen? Win 1,92 keer je inleg bij Unibet!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie