Harde kritiek na Feyenoord-H’veen: “Je moet je schamen”

Foto: Harde kritiek na Feyenoord-H’veen: “Je moet je schamen”

Rob Jacobs hoopt dat Feyenoord de interesse van Benfica voor Fredrik Aursnes weet te pareren. De voetbalanalist ziet in de Noorse middenvelder een absolute meerwaarde voor het team.

“Wees blij dat die Aursnes er in elk geval nu nog is. Samen met Trauner was hij de beste man van het veld”, reageert Jacobs in FC Rijnmond. “Nu is het zaak om daar ook goede spelers omheen te zetten. Rasmussen bijvoorbeeld ontbeert de snelheid daar achterin. Ik weet dat daar nog een ander voor komt, maar dit is het manco. Dat er tijdens de competitie nog spelers weg kunnen gaan of dat je moet wachten tot er nog spelers komen.”

Wedstrijd tegen Heerenveen 

Tegen sc Heerenveen bleef Feyenoord steken op 0-0. “Dit is heel pijnlijk, dit verwacht je niet. Met de individuele klasse die er wel degelijk is, vind ik het zonde dat niemand de zestien in gaat om een actie te maken. Dat kan je eventueel ook een strafschop opleveren. Er waren uiteindelijk toch wel kansen, die ze zelf verprutsen”, aldus de voormalig Feyenoord-trainer.

Jacobs kon niet genieten van de Friese tegenstand. “Niet de trainer, maar de keeper heeft voor een punt gezorgd. Van Wonderen heeft het verdedigen uitgevonden. Tegen Sparta stond hij ook met zijn rug tegen de muur, het is niet om aan te gluren. Dit is geen ploeg, neem maar van mij aan dat dit Heerenveen gaat strijden tegen degradatie. Je moet je schamen als je zo durft te voetballen.”

TIP: Wint Feyenoord bij RKC? Win 1,46 keer je inleg via Unibet!

Is zijn kritiek op Heerenveen terecht?

  • Ja, dit leek nergens naar
  • Nee, Heerenveen had groot gelijk
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie