United reageert op geruchten contractverscheuring Ronaldo

Foto: United reageert op geruchten contractverscheuring Ronaldo

Cristiano Ronaldo leeft nog altijd in onmin bij Manchester United, ook al keerde hij tegen Brentford (4-0 blamage) wel terug in de basisformatie van coach Erik ten Hag. Inmiddels klinken er geruchten dat het bestuur gedreigd zou hebben zijn contract te verscheuren als de Portugees zich niet beter gaat gedragen.

Daar is echter geen sprake van, zo laat de club weten in een statement bij Sky Sports. “Er is geen verandering in het standpunt van de club.” Hij ligt nog tot na dit seizoen vast, plus een eenzijdige optie voor United om met één jaar te verlengen. CR7 zorgde onder meer voor ophef door tijdens een oefenduel al in de rust het stadion te verlaten, en afgelopen weekend door de meegereisde fans niet te bedanken na de nederlaag in Brentford.

Trainer Ten Hag gaf reeds toe dat het smeden van een hecht team niet van zijn leien dakje gaat tot dusver. “We bevinden ons als team in een moeizaam proces. Je verwacht een andere start. Het lijkt erop dat we de fouten van vorig seizoen hebben meegenomen naar dit seizoen. Daar moeten we snel verandering in brengen. We hebben nieuwe spelers en kwaliteit nodig. We zullen proberen om ze ervan te overtuigen om naar ons toe te komen.”

Neville ‘teleurgesteld’ in Ronaldo

Analist en oud-speler Gary Neville liet zich op Sky Sports gisteren kraakhelder uit over de situatie: “Ik ben een beetje teleurgesteld in hem omdat hij de manager in de persconferenties het woord laat nemen. Ronaldo heeft nu een goede leeftijd. Hij is de laatste tien jaar samen met Lionel Messi de grootste speler van de wereld geweest. Hij heeft alle ervaring van de wereld. Zou het te veel gevraagd zijn dat hij zich uitspreekt en een interview geeft om dingen op te helderen, ons te vertellen wat hij eigenlijk denkt en wat er eigenlijk aan de hand is?”

TIP: Wint Manchester United van Liverpool? Pak ruim 6x je inzet!

Gaat het nog goedkomen tussen Ronaldo en United?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie