Van der Meyde dolblij: “Het was mijn droom”

Foto: Van der Meyde dolblij: “Het was mijn droom”

Maandagavond gaat het nieuwe Vandaag Inside-seizoen weer van start. Voorafgaand aan de talkshow zal ook de aftrap van Veronica Offside worden verricht, met Andy van der Meyde als vaste tafelgast.

Voor de oud-international komt een droom uit. Aan De Telegraaf vertelt Van der Meyde: “Het was mijn droom om ooit aan zo’n tafel te zitten waar een beetje over voetbal wordt geouwehoerd. Ik heb er even aan mogen ruiken bij VTBL, de opvolger van Voetbal Inside bij RTL, maar dat werd – ongetwijfeld met een goede reden – meteen geschrapt door Peter van der Vorst toen hij daar de baas werd. Nu krijg ik een nieuwe kans bij Veronica Offside.”

“Praten over het mooiste wat er is, beetje gekkigheid, kleedkamerhumor. Echt mijn ding. Veel zin in”, vervolgt Van der Meyde. Wat hem betreft was Studio Voetbal ‘nooit’ een optie. “Past niet bij mij. Moet ik me inhouden, kan ik niet mezelf zijn. Ik heb bij ESPN aan zo’n tafel gezeten en dat was op zich best aardig, maar twee uur voor een wedstrijd al beginnen te praten en anderhalf uur na zo’n potje nóg, dat duurt me veel te lang man.”

Van der Meyde stelt dat de voetbalwereld hem nog altijd zeer kan bekoren. “Ik ben ermee opgegroeid, voetbal zit in mijn hart. Kijk er graag naar, maar voor zo’n programma nog niet genoeg. Dat gaat veranderen, ik wil van alles op de hoogte zijn.” 

TIP: Wint PSV van Rangers? Win 2,75 keer je inleg via Unibet!

Een aanwinst voor Veronica Offside?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
156+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie