Volgende mokerslag Kuyt bij nummer laatst ADO

ADO Den Haag is ook in de tweede wedstrijd dit seizoen onderuit gegaan. In eigen huis tegen FC Den Bosch betekende een slechte periode kort voor rust, de doodsteek voor de stroef draaiende formatie van Dirk Kuyt.

Na de misgelopen promotie begon ADO vol goede moed en energie aan de volgende jaargang. Kuijt werd binnengehaald als nieuwe trainer, maar incasseerde een grote tegenvaller bij de 4-0 nederlaag in de openingswedstrijd tegen Heracles Almelo. Bij het duel in het Cars Jeans tegen Den Bosch waren geen supporters welkom, na de ongeregeldheden tegen Excelsior eind vorig seizoen.

De Hagenaars kregen diverse kansen op de openingstreffer, maar kregen kort voor rust de deksel op de neus. Anass Ahannach zette een aanval op met Joey Konings, om vervolgens de 0-1 tegen de touwen te schieten. Ahannach was twee minuten later alweer belangrijk met de assist op Asier Córdoba.

Tweede helft

In het tweede bedrijf probeerde ADO zich nog wel terug te knokken, de mogelijkheden waren echter niet besteedt aan Thomas Verheydt en Joël Zwarts. Zo wist de ploeg van Kuyt niet te scoren tijdens de eerste twee wedstrijden, en staat het pijnlijk onderaan de Keuken Kampioen Divisie-ranglijst.

Scoreverloop: 0-1 (39′) A.Ahannach, 0-2 (41′) A.Córdoba