Schandelijke nederlaag Manchester United

Foto: Schandelijke nederlaag Manchester United

Manchester United heeft op zaterdagavond een behoorlijk schandelijke nederlaag geleden tegen Brentford. Na één helft spelen (eigenlijk zelfs 35 minuten) stond het al 4-0 voor de thuisploeg in het Gtech Community Stadium. Oefenmeester Erik ten Hag stond erbij en keek ernaar…

The Red Devils kwamen op zaterdag al heel erg snel op achterstand en de 1-0 kwam op het conto van doelverdediger David de Gea. Na balverlies van Cristiano Ronaldo (die in de basis begon bij United) liet de Spaanse keeper een alleszins houdbaar schot van Josh Dasilva door zijn vingers glippen.

Slechts acht minuten later zag De Gea er wéér niet goed uit. Hij speelde Christian Eriksen aan, maar die stond onder druk en verspeelde de bal, waarna het een koud kunstje was voor Mathias Jensen om er 2-0 van te maken. Het werd van kwaad tot erger voor United toen Ben Mee de 3-0 binnenkopte, waarna Bryan Mbeumo óók nog eens de 4-0 scoorde als eindstation van een vlijmscherpe counter.

Driedubbele wissel

Ten Hag greep in en bracht Tyrell Malacia, Scott McTominay en Raphaël Varane in de ploeg voor Luke Shaw, Fred en Lisandro Martínez. De Premier League-grootmacht probeerde er nog wat van te maken, maar het was natuurlijk veel te laat om nog een resultaat te boeken.

Door de nederlagen tegen achtereenvolgens Brighton & Hove Albion en Brenford (en de zes tegentreffers) staat United nu laatste in de Premier League.

Scoreverloop: 1-0 (10′) J. Dasilva, 2-0 (18′) M. Jensen, 3-0 (30′) B. Mee, 4-0 (35′) B. Mbeumo

TIP: Verdien 3.95 keer je inleg als United thuis met meer dan twee goals verschil van Liverpool verliest!

Schandelijk?

  • Ja
  • Nee
315+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie