“Wat een thuisdebuut voor Jesus”

Foto: “Wat een thuisdebuut voor Jesus”

Gabriel Jesus transfereerde eerder deze zomer van Manchester City naar Arsenal en bij The Gunners heeft hij nu al een onuitwisbare indruk achtergelaten. Op zaterdagmiddag was de Braziliaan goed voor twee doelpunten tegen Leicester City (4-2 winst).

Na afloop van de partij in het Emirates Stadium zei de spits tegen Sky Sports: “Ik geniet er enorm van. Ik was niet ongelukkig bij City, maar ik wilde gewoon spelen. Ik train hier iedere dag met Eddie (Nketiah, red.) op het afronden. Hij heeft ook veel kwaliteiten en zelfvertrouwen. Arsenal heeft twee goede spitsen.”

Jesus vergat ook de tegenstander niet: “We kennen de kwaliteit van Leicester. Ze hebben veel goede spelers, zoals Jamie Vardy, een van de beste spitsen die ik heb gezien.” Eigenlijk had hij ook nog een derde doelpunt (en dus een hattrick) willen maken: “Natuurlijk, absoluut. Ik werk iedere dag om doelpunten te maken. Ik heb twee kansen niet benut en daar ben ik een beetje teleurgesteld over, maar ik ben wel blij met de manier waarop we spelen. We reageren goed op tegendoelpunten.”

Beste Premier League-aankoop?

The London Evening Standard schrijft: “Wat een thuisdebuut voor Jesus. Hij scoorde twee keer en raakte de bal op briljante wijze voor zijn eerste doelpunt. Hij gaf ook twee assists en had eigenlijk een hattrick moeten hebben.” Volgens The Daily Star kan de Braziliaan dé Premier League-aankoop van deze zomer worden: “Vandaag liet hij zien dat Mikel Arteta wellicht een gouden zet heeft gedaan. Hij wilde een nieuwe spits, liet het bestuur precies weten wie hij wilde en die speler werd gehaald. In misschien wel de spannendste strijd in jaren om de bovenste vier plekken kunnen de doelpunten van Jesus het verschil betekenen tussen de vijfde en vierde plaats.”

The Daily Mirror noemt de tweede goal van Jesus ‘een doelpunt van een geboren doelpuntmaker, iets waar het Arsenal aan ontbrak sinds het vertrek van Pierre Emerick-Aubameyang’. 

TIP: Verdien 1.47 keer je inleg als Arsenal ook van Bournemouth wint!

Geweldige aankoop?

  • Ja
  • Nee
61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie