Willian verscheurt contract na doodsbedreigingen

Foto: Willian verscheurt contract na doodsbedreigingen

In het verleden maakte hij nog furore bij met name Arsenal FC en Chelsea, maar afgelopen zomer besloot Willian Borges da Silva terug te keren naar zijn geboorteland Brazilië. Hij ging er spelen voor Corinthians. Achteraf gezien geen al te gelukkige keuze.

Vandaag heeft Willian namelijk al weer zijn contract laten ontbinden, wegens aanhoudende doodsbedreigingen aan het adres van hem en zijn familie. Het is de laatste weken erg onrustig bij het tobbende Corinthians, de 34-jarige Willian wordt door de fans gezien als één van de oorzaken van de slechte resultaten.

De rechtsbuiten lag eigenlijk nog tot eind 2023 vast in Brazilië, maar vertrekt nu dus per direct. “Ik ben niet teruggekeerd om bedreigd te worden”, vertelt hij aan Globo Esporte. “Als Corinthians een wedstrijd verloor of ik niet goed speelde, dan ontving mijn familie doodsbedreigingen en scheldtirades via sociale media. Eerst richtten ze zich op mijn vrouw en dochters, na een tijdje werden ook mijn vader en zus bestookt met berichten.”

Fulham FC

Volgens Engelse media hoopt Willian terug te kunnen keren in de Premier League, onder meer promovendus Fulham FC heeft interesse. De Cottagers zouden daarmee de derde Londense werkgever van Willian kunnen worden, na eerder dus Arsenal en Chelsea.

TIP: 2.30x je inleg als Chelsea de derby van Tottenham wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Willian Borges Da Silva (@willianborges88)

Willian is nog altijd absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie