‘Ten Hag blokkeert megatransfer’

Foto: ‘Ten Hag blokkeert megatransfer’

Erik ten Hag debuteerde in de Premier League met een 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion, bij zijn Manchester United. De druk zit er dus gelijk flink op, en daar kwamen deze week de geruchten bovenop dat Marcus Rashford zou willen vertrekken.

Vandaag schrijven de Engelse media echter dat Rashford helemaal geen transfer in zijn hoofd heeft. Alleen al omdat Ten Hag erg gecharmeerd van hem is. “Rashford is heel belangrijk voor ons”, zei Ten Hag op de persconferentie richting het uitduel met Brentford, aanstaande zaterdag.

“Jullie hebben hem vanaf de eerste dag van de voorbereiding aan het werk gezien. Ik ben heel blij met zijn aanwezigheid en wil hem zeker niet kwijtraken. Rashford komt gewoon in onze plannen voor en hij blijft dus ook gewoon bij Manchester United.”

Spits

De Engelsman, die nog maar een jaar vastligt op Old Trafford, werd met name aan Paris Saint-Germain gelinkt. Van origine is hij linksbuiten, maar Ten Hag ziet in hem ook een spits. Na de blamage tegen Brighton zei de Tukker al eens: “We hebben al twee spitsen en met Rashford misschien nog wel een derde. We zien een goede spits in hem, maar in de voorbereiding heeft hij het ook heel goed gedaan vanaf de linkerkant. Hij maakte daar vandaag (zondag, red.) ook een prima indruk en kwam hij tot kansen. Het was een goed idee om hem daar op te stellen.”

TIP: Scoort Rashford tegen Brentford? Win 3,85 keer je inleg via Unibet!

Waar vind jij Rashford op zijn best?

  • Vanaf links
  • Spits
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie