‘Heel blij dat Ruud hem en ook Johan kansen geeft bij PSV’

Foto: ‘Heel blij dat Ruud hem en ook Johan kansen geeft bij PSV’

Een van de meest opvallende spelers bij PSV in dit nog prille seizoen is toch wel Ismael Saibari. De jonge buitenspeler lijkt zich moeiteloos aan te passen aan het niveau van het hoofdteam van de Eindhovenaren en presteert alleszins goed in het Philips Stadion.

Adil Ramzi, de coach van Jong PSV, is daar blij mee, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad: “Ik ben heel blij voor hem dat Ruud (Van Nistelrooy, red.) hem en ook Johan (Bakayoko, red.) kansen geeft bij PSV.”

“Het is een jongen die vorig seizoen bij Jong PSV de norm bepaalde en Ruud heeft dat meteen herkend”, zegt hij. “Een stabiele jongen in zijn hoofd ook, met een beresterk lichaam en de wil om te leren van Ruud en de andere technische mensen. Ismael leeft voor het voetbal en is geen jongen die moeite heeft de focus vast te houden.”

Voldoening

Ramzi is trots op de ontwikkeling die Saibari doormaakt: “Dat ben ik ook als ik Johan zie scoren natuurlijk, of als Fredrik (Oppegard) invalt in een Champions League-wedstrijd. Als trainer haal je voldoening uit resultaten van je ploeg, maar het is ook geweldig als individuele spelers vooruitgaan en op een hoger niveau aanhaken. Ik heb de afgelopen weken genoten van Ismael en als deze jongens bij PSV 1 slagen, kan ik daar bijna emotioneel van worden. Klinkt heel gek misschien, maar dat is waar je als coach alles voor wilt doen. Als spelers met hulp van ons zichzelf beter maken, dan voel je veel voldoening van je werk.”

TIP: Verdien 2.32 keer je inleg als Saibari een doelpuntje maakt tegen Go Ahead Eagles!

Doet hij het goed?

  • Vind ik wel, ja
  • Vind ik niet
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie