“Ik was nog op zoek naar een hattrick, maar hij wilde niet vallen”

Foto: “Ik was nog op zoek naar een hattrick, maar hij wilde niet vallen”

Uit had AZ alle moeite van de wereld met zijn Conference League-tegenstander Dundee United, maar gisteren in het AFAS Stadion walsten de Alkmaarders over de Schotten heen. Het werd maar liefst zeven tegen nul voor de thuisploeg…

“We konden zelfs nog meer uitlopen”, vertelde Bruno Martins Indi na het laatste fluitsignaal voor de camera van VTBL. “Ik moet zeggen, ze hadden zelfs nog een hele grote kans voor de 1-0. Maar toen Hobie Verhulst die uit het doel hield, wist ik dat het goed kwam. Daarna domineerden we de hele wedstrijd. Het gaf ons vertrouwen.”

In Schotland ging het nog alleszins moeizaam: “Die wedstrijd was niet goed genoeg. Zij hadden veel energie. Maar nu komen we beter voor de dag. Vandaag hadden we het te pakken. Iedereen speelde goed, iedereen wilde de bal. Alle mogelijkheden werden kansen. Dat is waar het om draait.”

“Echt shit!”

Tijjani Reijnders was de grote man aan de kant van AZ, hij was bijna overal bij betrokken: “Maar we hebben ook als team echt een goede prestatie geleverd. Zeer overtuigend zijn we door. Gewoon een hele mooie avond, maar ik was ook aan het genieten, ja.”

De middenvelder scoorde twee keer: “Mooi om bepalend te zijn in zo’n wedstrijd. Veel lukte bij me, daar krijg ik wel een glimlach van op mijn gezicht. Daar hebben we een wanprestatie geleverd. Maar als je laat zien wat je kan, wals je over Dundee heen. Ik was nog op zoek naar een hattrick, maar hij wilde niet vallen. Echt shit, hè.”

TIP: Verdien 1.87 keer je inleg als AZ ook van Sparta Rotterdam wint!

Gaat AZ ook van Sparta winnen?

  • Ja
  • Nee
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie