‘Ajax bezorgt Antony de schrik van zijn leven’

Foto: ‘Ajax bezorgt Antony de schrik van zijn leven’

Ajax-aanvaller Antony dreigt zijn transfer naar Manchester United in rook op te zien gaan. Volgens Scott Saunders, journalist van 90min, zal de landskampioen zich keihard opstellen aan de onderhandelingstafel.

Ajax is deze zomer nogal wat kwaliteitsspelers kwijtgeraakt. De Amsterdammers verdiende miljoenen aan Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller. Doelman André Onana en Noussair Mazraoui vertrokken op hun beurt transfervrij uit de Johan Cruijff ArenA. Een transfer van Antony is wat de Ajax-leiding dan ook een ‘no go’ op dit moment.

Manchester United ziet in Antony ondertussen nog altijd een droomkandidaat. De Engelse topclub is, mede dankzij manager Erik ten Hag, zeer gecharmeerd geraakt van de Braziliaanse vleugelspits. Zijn naam prijkt naar verluidt hoog op het wensenlijstje en de mogelijke transfer van Marcus Rashford naar Paris Saint-Germain zal de roep om zijn komst alleen maar doen toenemen.

Saunders stelt echter dat het niet zo makkelijk werkt. De journalist heeft de indruk dat Ajax Antony absoluut niet kwijt wil deze zomer en mogelijk zelfs een recordbedrag van 120 miljoen euro eist. Daarmee dreigt men de transferwens van de Zuid-Amerikaan aan gort te schieten, maar de sportieve belangen in Amsterdam genieten nou eenmaal de prioriteit. 

TIP: Maakt Antony de 1-0 tegen Groningen? Win 5,75 keer je inleg via Unibet!

Deel je dat gevoel?

  • Ja
  • Nee
1839+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie