Rangnick steekt Man United mes in de rug

Foto: Rangnick steekt Man United mes in de rug

Ralf Rangnick was afgelopen seizoen nog (interim-)manager van Manchester United, maar is inmiddels de keuzeheer van Oostenrijk. Hij spreek zich uit over VfB Stuttgart-spits Sasa Kalajdzic, die wordt gelinkt aan de ploeg van Erik ten Hag.

United is momenteel op zoek naar een nieuwe spits, vooral door de vraagtekens rondom Cristiano Ronaldo. Kalajdzic wordt de afgelopen dagen veelvuldig genoemd als aanwinst. The Mancunians waagden al eerder een poging bij Marko Arnautovic – een andere Oostenrijker – van Bologna, maar slaagde er niet in hem los te weken. De nederlaag tegen Brighton & Hove Albion (1-2), waarbij Christian Eriksen als valse spits werd opgesteld, lijkt op Old Trafford de nodige onrust te hebben veroorzaakt.

Advies

Rangnick lijkt een move van Kalajdzic naar Manchester niet aan te raden. “Het is belangrijk dat hij dit seizoen blessurevrij blijft en zowel traint als speelt op het hoogste niveau. Als hij dit seizoen bij Stuttgart blijft, is dat niet nadelig voor zijn ontwikkeling”, stelt Rangnick tegenover Sky Germany. De 25-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen slechts vijftien Bundesliga-duels, mede door een schouderblessure. Daarin was hij zesmaal trefzeker, terwijl hij afgelopen zondag nog een assist gaf tegen RB Leipzig.

Na dat duel werd de international gevraagd naar een mogelijke transfer. “Ik weet zelf ook niet hoe mijn toekomst eruitziet, maar dat wordt in de komende weken wel duidelijk. Ik heb er zelf geen invloed op”, klonk het. Kalajdzic werd eerder al gelinkt aan Bayern München en Borussia Dortmund.

TIP: Meer dan 3x je inleg als Stuttgart Werder Bremen verslaat!

Naaistreek van Rangnick?

  • Echt wel!
  • Nee, enkel goedbedoeld advies
77+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie