Van Bommel pareert kritiek: “Denk daar maar eens over na”

Foto: Van Bommel pareert kritiek: “Denk daar maar eens over na”

Met het Royal Antwerp van Mark van Bommel gaat het tot dusver prima, maar met spits Vincent Janssen daarentegen wil het nog niet vlotten. Michael Frey krijgt vooralsnog de voorkeur in de spits op De Bosuil.

“Ze houden elkaar scherp”, reageert Van Bommel bij Het Laatste Nieuws. “Het niveau van het elftal blijft hetzelfde, ongeacht wie er diep staat. En natuurlijk wil iedereen spelen, zeker als spits. Je wil doelpunten maken, en daarvoor heb je minuten nodig. Maar de manier waarop het nu gaat, is redelijk uitzonderlijk. Ik heb twee evenwaardige spitsen, en dat zie je niet veel bij andere clubs. Het komt haast nergens voor dat ze beiden titularis kunnen zijn. Wij praten niet eens over een nummer één of twee.”

Kritiek

Janssen scoorde nog geen enkel doelpunt voor Antwerp, maar daar weegt Van Bommel niet te zwaar aan. “Voor spitsen is het belangrijk om te scoren, maar als je Michael en Vincent analyseert, zie je dat het teamspitsen zijn.”

“Ze gaan natuurlijk niet blij zijn als ze niet scoren, maar als ze geen doelpunt maken en we winnen wel, zijn ze evenzeer tevreden. Ik ken ook spitsen die blij waren wanneer we met 6-4 verloren, wanneer ze zelf vier keer hadden gescoord. Je hebt spitsen, en je hebt spitsen. Denk daar maar eens over na”, lacht Van Bommel tot slot.

TIP: 1.65x je inleg als Antwerp in de Conference League-kwalificatie wint van Lindstrom!

Janssen gaat nog slagen bij Antwerp

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie