Grote rol Álvarez bij bevestiging Ajax-transfer Sánchez

Foto: Grote rol Álvarez bij bevestiging Ajax-transfer Sánchez

Jorge Sánchez is speler van Ajax. De Amsterdammers maakten de komst van de Mexicaanse rechtsback woensdagavond bekend via de officiële kanalen.

Zoals we gewend zijn pakte de media-afdeling van de landskampioen flink uit. Daarin een grote rol voor Edson Álvarez, die Sánchez goed kent vanuit de nationale ploeg. Ook speelden ze nog een seizoen samen bij Club América, voordat Álvarez naar Amsterdam toog.

In het filmpje belt de 24-jarige Ajacied vanuit de auto en heeft een boodschap voor zijn landgenoot: “Alles goed, kleine broer…” Waarna fraaie beelden volgen van Álvarez bij Ajax, mooie fragmenten van de club en Amsterdam, en hoe de Mexicanen elkaar in de Johan Cruijff ArenA begroeten.

Drukke transferzomer

América maakte de transfer al eerder bekend. Ajax betaalt zo’n vijf miljoen euro voor Sánchez, die zijn handtekening zet onder een contract tot medio 2026. Hij moet de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch, voor de opvolging van Noussair Mazraoui. 

Tijdens een drukke transferzomer begroette trainer Alfred Schreuder al Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Owen Wijndal, Francisco Conceição en Lorenzo Lucca als aanwinsten. Naar verluidt willen de Amsterdammers nu nog de Turkse verdediger Ahmetclan Kaplan ophalen bij Trabzonspor.

TIP: Profiteer van de odd van 51 bij CL-winst van Ajax!

Waardige opvolger van Mazraoui?

  • Ja, heb hoge verwachtigen
  • Nah, denk wat te licht…
470+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie