‘Oude bekende wil gratis voor United spelen’

Foto: ‘Oude bekende wil gratis voor United spelen’

Javier Hernandez heeft zich aangeboden bij zijn oude club Manchester United. Chicaharrito speelt op dit moment voor LA Galaxy, maar geeft in gesprek met Daily Mirror aan dat hij zelfs gratis voor United wil uitkomen om zijn oude club uit de brand te helpen. 

Maar natuurlijk ben ik nu nog verbonden aan een andere club. Op dit moment draait alles in mijn leven om het winnen van het kampioenschap met LA Galaxy. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt, maar mijn gedachten zijn 100 procent bij LA”, zei de spits er voor de camera’s van ESPN meteen bij. 

Manchester United 

De (gewezen) Engelse grootmacht is op zoek naar versterking voor de aanval. Eerder zou het zijn uitgekomen bij Marko Arnautovic, maar zijn transfer kreeg na een openingsbod van acht miljoen euro stevige kritiek van de achterban. Daardoor zou United geen tweede bod hebben uitgebracht op de Oostenrijker, die met zowel Ten Hag als zijn assistent Steve McClaren samenwerkte bij FC Twente

Hernandez zou in de plaats kunnen komen. De 34-jarige spits krijgt pijn in zijn hart als hij naar het huidige United kijkt. “Het verbaast mij niet wat er nu bij United gebeurt. Of er een soortgelijk iemand aan het roer zou moeten staan? Ja. Maar Sir Alex is weg en het zal nooit meer hetzelfde zijn. Een van zijn grootste talenten was dat waarschijnlijk zeven van de tien spelers die hij naar United haalde, voltreffers waren. Dat is heel knap en niet makkelijk, zelfs niet voor clubs als Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool of Bayern München.”

Dat was in de tijd dat Hernandez onder Sir Alex Ferguson speelde wel anders. “Zijn opvolgers waren geen van allen in staat te bereiken wat hij voor elkaar kreeg. Daar komt nu ook nog bij dat United geen Champions League speelt. Dus sommige spelers hebben geen trek in een transfer naar Manchester. De club zit nu in hetzelfde proces als Liverpool toen ik in Engeland speelde.”

Wint United wel van Bretford? De odd is 2.03x!

Goede aanwinst voor United?

  • Ja
  • Nee
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie