‘Tadic deelde klap uit aan overvaller’

Foto: ‘Tadic deelde klap uit aan overvaller’

Dusan Tadic heeft zich kranig verweerd tijdens een roofoverval. De aanvoerder van Ajax deelde daarbij een klap uit aan een van de overvallers, meldt misdaadverslaggever John van den Heuvel van De Telegraaf.

Woensdag meldde het dagblad dat Tadic bij zijn woning werd opgewacht. Criminelen wilden zijn horloge stelen. “Tadic kwam thuis vanaf de club en zag dat er bij zijn woning twee mannen stonden met een helm op. Dat vertrouwde hij niet en dat had te maken met een incident van een week daarvoor”, aldus Van den Heuvel in een video-item van De Telegraaf.

“Mannen met helmen op hebben toen bij zijn woning aangebeld en deden zich voor als pizzakoerier. Tadic was er toen zelf niet, maar zijn vrouw wel. Die drukte op de intercom, of ze de deur even op wilde doen. Ze rook onraad en deed dat niet”, vervolgt de journalist. “Tadic herinnerde zich dat incident toen hij de straat in kwam rijden. Die was al wat alerter en zag die twee mannen. Hij is uitgestapt en kreeg ze al snel achter zich aan.”

Klap gegeven

“In plaats van naar huis gaan is hij een straat in gerend. Er is een handgemeen ontstaan en Tadic heeft zich echt moeten verweren. Hij heeft het vizier van een van de helmen omhoog kunnen halen en met zijn vuist door het vizier een klap gegeven. Uiteindelijk zijn ze er vandoor gegaan. Tadic heeft daar behoorlijk letsel aan overgehouden. Er is aangifte gedaan bij de politie, nu is het zoeken naar de daders”, besluit Van den Heuvel.

TIP: Tadic topscorer van de Eredivisie dit seizoen? 11x je inzet bij Unibet!

Goed gehandeld door Tadic?

  • Ja
  • Nee
148+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie