‘Vierde Feyenoorder naar Premier League’

Foto: ‘Vierde Feyenoorder naar Premier League’

Er is een reële kans dat er na Marcos Senesi en eventueel Fredrik Aursnes nóg een Feyenoorder vertrekt. Ook voor Orkun Kökcü lonkt een nieuw avontuur.

In de Dick Voormekaar Podcast spreekt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zich uit over de situatie van de Turks international. “Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü. De kans is denk ik fiftyfifty dat hij vertrekt. Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij naar Engeland gaat. Maar er is ook veel interesse uit Italië.”

Feyenoord raakte deze zomer al drie spelers kwijt aan de Premier League: Tyrell Malacia koos voor Manchester United, Luis Sinisterra voor Leeds United en Marcos Senesi voor AFC Bournemouth. Kökcü zou dus zomaar eens de volgende in dat rijtje kunnen worden.

Gnonto

Krabbendam spreekt zich eveneens uit over Wilfried Gnonto, de aanvaller van FC Zürich. “Het probleem was dat Slot niet zo goed wist wat hij met hem moest. Het is wel een goede speler. Maar als trainer kijk je natuurlijk ook naar de manier van spelen en welke speler je het beste daarvoor kunt gebruiken.”

“Ondanks dat hij veel kwaliteiten heeft, zag Slot niet hoe hij in de speelwijze zou kunnen passen. Dat heeft ervoor gezorgd dat het vertraging opliep en misschien nu helemaal van de baan is, omdat ze genoeg aanvallers hebben”, aldus de VI-journalist.

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Doet Kökcü daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
347+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie