‘Erik ten Hag op ramkoers met United-leiding’

Foto: ‘Erik ten Hag op ramkoers met United-leiding’

De relatie tussen Erik ten Hag en de leiding van Manchester United lijkt in razend tempo te verslechteren. De manager lijkt totaal niet op één lijn te zitten met de bestuurders.

Ten Hag heeft deze zomer de vrije hand gekregen voor een aantal nieuwkomers. Spelers als Tyrell Malacia (Feyenoord), Lisandro Martínez (Ajax) en de transfervrije Christian Eriksen werden aangetrokken. Daarnaast besloot de clubleiding op diens advies voor spelers als Frenkie de Jong (FC Barcelona), Antony (Ajax) en zelfs Marko Arnautovic (Bologna) te gaan. 

Inmiddels lijkt er een afstand te ontstaan tussen Ten Hag enerzijds en de United-leiding anderzijds. Volgens The Telegraph is de Nederlander absoluut niet te spreken over de voortgang van de transfers. Ten Hag had absoluut verwacht dat spelers als De Jong en Antony naar Old Trafford zouden verhuizen, maar vooralsnog is dat nog altijd een stevige ‘nee’. De voormalig Ajax-trainer zou gefrustreerd raken.

Aan de andere kant is er scepsis ontstaan bij de beleidsbepalers op Old Trafford. Zo zou Manchester United zich afvragen of spelers als Arnautovic daadwerkelijk iets toevoegen aan de selectie, zo weet The Express. Er werd nog wel een officieel bod van acht miljoen euro neergelegd bij Bologna, maar een tweede bod blijft volgens The Athletic uit na veel kritiek vanuit de eigen achterban.

Volgens Engelse media groeit de spanning tussen Ten Hag en de United-leiding. Op dit moment is dat nog geen enorm probleem, maar het is maar de vraag of dat zo blijft. Met een 1-2 thuisnederlaag tegen Brighton & Hove Albion is de competitiestart in ieder geval een grote tegenvaller gebleken.

TIP: Wint United van Brentford? Win 2,06 keer je inleg via Unibet!

Gaat dit een groot probleem worden?

  • Ja
  • Nee
613+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie