TRANSFERUURTJE: Transfers Gakpo, Memphis, Karlsson en Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Transfers Gakpo, Memphis, Karlsson en Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Jesper Karlsson ontbrak nog bij alle wedstrijden van AZ dit seizoen door blessureleed, en het is nog maar de vraag of hij ooit nog minuten gaat maken voor de Alkmaarders. Celta de Vigo blijft namelijk in de markt voor de Zweed. Sterker nog: de Spaanse media pakken deze week uit met het nieuws dat er nagenoeg een akkoord zou liggen tussen alle partijen. Vorige week werd een bod van tien miljoen euro door AZ afgewezen, de vraagprijs is immers vijftien miljoen. Nu zou er een compromis door AZ en Celta gesloten zijn, ergens tussen die tien en vijftien miljoen.

Arne Slot moet lang wachten op aanwinsten, maar zijn geduld wordt deze week beloond. Volgens het Algemeen Dagblad staan er twee transfers op de rol om afgerond te worden: de transfer van de Peruviaans international Marcos López is al rond en de club nadert een akkoord met Igor Paixão als opvolger voor Luis Sinisterra. Na de transfers van López en Paixão is Feyenoord echter nog steeds niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers verkochten Marcos Senesi aan het Engelse Bournemouth voor 15 miljoen euro en moeten dus nog op zoek naar een linksbenige centrale verdediger.

Cody Gakpo neemt voorlopig geen beslissing over zijn eigen toekomst. De PSV-aanvaller richt zich volledig op de voorronde Champions League-wedstrijden en wil daarom de knoop nog niet doorhakken. Het Eindhovens Dagblad schrijft maandagavond: “PSV-aanvaller Cody Gakpo geniet nog altijd veel interesse uit het buitenland en heeft deze voorlopig geparkeerd. Hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst en wil zich nu volledig op de Champions League-campagne van PSV concentreren.”

Buitenland:

Timo Werner keert deze zomer terug op het oude nest. De 26-jarige aanvaller van Chelsea gaat opnieuw aan de slag voor het Duitse RB Leipzig, zo weet Sky Sports. Werner is maandagavond per limousine aangekomen bij een luxueus hotel in Leipzig. De aanvaller, die al per privéjet naar Duitsland werd gevlogen, zal dinsdag de medische keuring doorlopen. Mocht dit geen obstakel vormen, dan keert hij per direct terug bij de Bundesliga-club. Het gaat om een deal van in totaal dertig miljoen euro.

En tot slot: Memphis Depay is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste dagen als speler van FC Barcelona. De Oranje-international lijkt hard op weg te zijn naar Juventus. Bij de Italiaanse topclub kan hij een tweejarige deal ondertekenen met een hoger salaris dan in Catalonië. Een permanente overstap geniet de voorkeur voor Barcelona, maar ook een huurdeal met een (verplichte) optie tot koop is bespreekbaar.

TIP: FC Barcelona landskampioen? Win 2,30 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Paixao is de juiste man om Sinisterra op te volgen bij Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie