Van Hanegem prijst Feyenoord-aankopen

Foto: Van Hanegem prijst Feyenoord-aankopen

Willem van Hanegem schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad het meest onder de indruk te zijn van Feyenoord te zijn geraakt in de eerste speelronde van de Eredivisie. De clublegende van de Rotterdammers is hier misschien wat gekleurd in, maar licht zijn keuzes ook toe. 

De drie topclubs wonnen allemaal hun eerste wedstrijd, maar ik vind dat Feyenoord het beste gevoel mag overhouden aan de start van de competitie. Natuurlijk is Vitesse niet meer de ploeg die het de afgelopen seizoenen was, maar Feyenoord heeft een paar spelers gehaald die voor meer voetbal zullen gaan zorgen”, opende Van Hanegem. 

Feyenoord

Als eerste wijst de voormalig middenvelder op spits Danilo Pereira. “Danilo maakte geen goals in de voorbereiding, maar ik vind het een prima spits. Je kunt met hem voetballen, hij is goed in het zestienmetergebied en hij is niet te beroerd om wat werk te verzetten.”

Daarnaast vielen drie andere aankopen ook op bij Van Hanegem: “Ook Quinten Timber en Javairô Dilrosun zijn spelers die wat toevoegen aan de ploeg en de Pool Sebastian Szymanski vond ik zelfs de beste Feyenoorder in Arnhem.”

Van Hanegem

Het was echter niet allemaal rozengeur en maneschijn met de debuterende aanwinsten: “De minste was Jacob Rasmussen, dat lijkt mij een speler die even op gang moet komen. En Oussama Idrissi viel in alsof hij voor het eerst voetbalde, maar die jongen heeft in het verleden laten zien kwaliteiten te bezitten aan de zijkanten voorin.”

TIP: Pak 1.33x je inzet als Feyenoord van sc Heerenveen wint!

Eens met Van Hangegem?

  • Ja
  • Nee
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie