Jong Ajax wint niet ondanks treffer Conceiçao

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks een aantal bekende namen wist het elftal van John Heitinga niet te winnen van Telstar: 1-1.

Bij Jong Ajax behoorden spelers als Kik Pierie en Francisco Conceiçao tot de basiself, net als een aantal aanstormende talenten. Het elftal van Heitinga kreeg echter binnen enkele minuten de eerste goal om de oren. Koen Blommestijn kopte vanuit een hoekschop via de onderkant van de lat raak namens Telstar: 0-1.

Jong Ajax was in de eerste helft zonder uit te blinken de bovenliggende ploeg. Conceiçao maakte een dreigende indruk en het was daarom niet verrassend dat hij voor de gelijkmaker zorgde. De Portugese aankoop werkte een rebound achter doelman Ronald Koeman junior.

De Ajax-talenten slaagden er na rust niet in om er met de zege vandoor te gaan. Telstar, dat vorig seizoen onderin meedraaide, heeft zodoende een verdienstelijk punt te pakken.

Overige uitslag: Jong AZ – MVV Maastricht 3-1

TIP: Ajax 1 landskampioen? Win 1,65 keer je inleg via Unibet!

Gaat Conceiçao een Ajax-sensatie worden?