‘Messi reageert op mogelijke terugkeer naar Barcelona’

Foto: ‘Messi reageert op mogelijke terugkeer naar Barcelona’

Lionel Messi begon afgelopen weekend officieel aan zijn tweede seizoen bij Paris Saint-Germain en daarin lijkt de Argentijnse ster stilaan zijn draai te vinden. Hij blonk meteen uit bij Clermont, waar hij een groot aandeel had in de 0-5-zege met een assist en twee goals. Vooral zijn tweede doelpunt was een pareltje: Messi scoorde met een heerlijke omhaal. 

Na een aanpassingsjaar lijkt het dus wel goed te zitten met Messi in Parijs, ondanks dat er de voorbije maanden alweer gespeculeerd werd over zijn toekomst. Er gingen een tijdlang berichten dat PSG deze zomer van de 35-jarige af zou willen, terwijl Joan Laporta onlangs suggereerde dat FC Barcelona zijn voormalige boegbeeld nog graag zou terughalen. 

Maar daar is momenteel geen sprake van, hoorde Mundo Deportivo in de entourage van Messi. Daar klinkt het dat Laporta geen toenadering met hen gezocht heeft en dat ook het omgekeerde niet het geval is. Deze zomer lijken de fans van Barça dus zeker niet te moeten hopen op een terugkeer van hun absolute lieveling. 

Laatste contractjaar

Maar mogelijk kan dat volgende zomer wel gebeuren, want dan loopt het contract van Messi bij PSG ten einde. De Franse kampioen zou de samenwerking wel graag nog met een jaar verlengen, maar Messi zou naar verluidt tot na het WK in Qatar willen wachten om een beslissing te nemen over zijn toekomst.

TIP: De quotering staat op 8 als Messi Ligue 1-topscorer wordt!

Keert Messi volgende zomer sowieso terug naar Barça?

  • Zonder twijfel
  • Ben ik niet zo zeker van
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie