TRANSFERUURTJE: Transfers Ihattaren, Gakpo en Feyenoorder

Foto: TRANSFERUURTJE: Transfers Ihattaren, Gakpo en Feyenoorder

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Feyenoord begon gisteren aan het Eredivisie-seizoen met een 2-5 uitzege in Arnhem. Ondertussen wordt er nog volop geklust aan de selectie; er moeten nieuwe spelers bij gaan komen, anderen mogen juist nog vertrekken. Tot die laatste categorie behoort ook Lennard Hartjes. Hartjes zou in gesprek zijn met Roda JC, dat hem graag speelminuten wil gaan laten maken in de Keuken Kampioen Divisie. Het doorgaans betrouwbare Twitter-account Feyenoord Youth Watcher claimt te weten dat een deal al bijna rond is. Het is nog niet bekend of het huur of koop betreft.

Het Algemeen Dagblad houdt nog altijd rekening met een PSV-vertrek van Cody Gakpo, al helemaal als Champions League-voetbal niet binnengehaald wordt. De krant schrijft: “Niet voor niets oriënteert PSV zich al een tijdje om een extra aanvaller aan te trekken“, aldus het AD. “Als Gakpo alsnog vertrekt, komt er sowieso een speler bij. Maar de club wil ook een nieuweling aantrekken omdat Noni Madueke voor langere tijd is uitgeschakeld. De komende periode bekijken technisch directeur John de Jong & co welke interessante mogelijkheden er ontstaan, bijvoorbeeld omdat spelers bij topclubs op de bank komen.”

Volgens Valentijn Driessen heeft Mohamed Ihattaren door zijn problemen in privésfeer (met betrekking tot het criminele milieu) geen toekomst meer bij Ajax. Maar misschien is er wel iemand die hem kan redden… Marc Overmars bijvoorbeeld? “Tenzij Mark & Marc hem nog eenmaal in hun schoot willen nemen bij FC Antwerp en een reddingsboei willen uitgooien. Van Bommel, die bij PSV met hem kon lezen en schrijven en liet debuteren in de Eredivisie en richting Oranje loodste. En Overmars, die hem bevrijdde uit zijn uitzichtloze situatie in Italië.”


Buitenland:

Manchester United is daadwerkelijk geïnteresseerd in Marko Arnautovic. De zaakwaarnemer van de Oostenrijker erkent dat er een bod is uitgebracht. The Athletic en andere Britse media onthulden zondagmiddag dat Manchester United concreet geïnteresseerd is in Arnautovic. Er werd bericht over een bod van acht miljoen euro plus bonussen. De interesse zorgde meteen voor gefronste wenkbrauwen, maar volgens diens zaakwaarnemer is het echt waar. Momenteel komt de oud-Twentenaar nog uit voor Bologna.

En tot slot: Cyriel Dessers heeft zeer waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor KRC Genk al gespeeld. De oud-Feyenoorder staat op punt om in de Serie A aan de slag te gaan. Zo melden verschillende bronnen dat Genk inmiddels een akkoord heeft gevonden met US Cremonese. De Italiaanse promovendus trok al een tijdje aan zijn mouw en toonde zich ook bereid om de nodige miljoenen te investeren in zijn komst. Volgens Het Laatste Nieuws hebben beide clubs nu afgetikt op een bedrag van 6.5 miljoen euro.

TIP: Verdien 9 keer je inleg als Ajax gelijkspeelt tegen FC Groningen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Speelt Gakpo dit seizoen uit bij PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie