‘Arnesen maakt vijanden bij Feyenoord’

Foto: ‘Arnesen maakt vijanden bij Feyenoord’

Het nieuwe beleid van Feyenoord werpt de vruchten af. Volgens Wim van Hanegem is dat te danken aan Frank Arnesen, maar de momenteel afwezige technisch directeur wacht volgens hem ook rivalen op zijn pad.

In het Algemeen Dagblad schrijft de oud-international: “De verwachtingen gaan weer omhoog. Maar dat is geen probleem, er staat een goede selectie. Ja, ook door het werk van Frank Arnesen, al proef je dat er mensen zijn die alle complimenten voor aan- en verkopen bij een ander neer willen leggen.”

Van Hanegem merkt dat niet iedereen de Deen op waarde schat in Feyenoord-kringen. “Arnesen heeft in Rotterdam dingen veranderd en dus vijanden gemaakt. Nu hij ziek thuis zit, ruiken zij hun kans om definitief van hem af te komen”, aldus de AD-columnist.

Lof voor Feyenoord

Van Hanegem zag Feyenoord zondag met 2-5 winnen bij Vitesse. “De drie topclubs wonnen allemaal hun eerste wedstrijd, maar ik vind dat Feyenoord het beste gevoel mag overhouden aan de start van de competitie. Natuurlijk is Vitesse niet meer de ploeg die het de afgelopen seizoenen was, maar Feyenoord heeft een paar spelers gehaald die voor meer voetbal zullen gaan zorgen.”

De oer-Feyenoorder noemt Danilo Pereira ‘een prima spits’. “Je kunt met hem voetballen, hij is goed in het zestienmetergebied en hij is niet te beroerd om wat werk te verzetten. Ook Quinten Timber en Javairô Dilrosun zijn spelers die wat toevoegen aan de ploeg en de Pool Sebastian Szymanski vond ik zelfs de beste Feyenoorder in Arnhem.” 

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
302+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie