Britse media zien ‘vreselijke vertoning’ onder Ten Hag

Foto: Britse media zien ‘vreselijke vertoning’ onder Ten Hag

Erik ten Hag had gehoopt op een mooie start bij Manchester United, maar dat pakte heel anders uit. Brighton & Hove Albion zegevierde met 1-2 op Old Trafford en dus trekken Britse media snoeiharde conclusies.

“Ten Hag beloofde bij zijn aanstelling een nieuw seizoen en een nieuw verhaal. Helaas was het weer het oudje liedje met Manchester United”, zo schrijft The Sun. “United serveerde weer een vreselijke vertoning, waarvan we er vorig jaar al zoveel hebben gezien op Old Trafford. De eerste 45 minuten waren waarschijnlijk nog slechter dan tijdens de zwanenzang van Ole Gunnar Solskjaer en diens opvolger Ralf Rangnick.”

The Guardian spreekt van ‘een horrorstart’ voor de voormalig Ajax-trainer. “Dit is het slechtst mogelijke begin van het seizoen voor Manchester United onder Ten Hag. Al het optimisme uit de voorbereiding van het seizoen smolt weg tegen Brighton. Old Trafford bleek voor Ten Hag een theater van nachtmerries.”

The Daily Mail weigert de schuld bij Ten Hag te leggen. “Met Erik ten Hag heeft United een nieuwe manager en wie weet wat hij allemaal kan verbeteren. Op dit moment heeft hij echter de beschikking over grotendeels dezelfde groep spelers die faalde onder Rangnick en Solskjaer. Waarom zou je dan een ander resultaat verwachten?”

De BBC spreekt van ‘dezelfde problemen voor United’. “Er was een vleug optimisme bij de club. Ten Hag probeert zijn persoonlijkheid op de spelers over te brengen. Toch bleven er veel van de oude problemen over.”

TIP: Eindigt United in de topvier? Win 4,25 keer je inleg via Unibet!

Gaat dit een succes worden?

  • Ja
  • Nee
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie