‘Cody Gakpo gaat droomtransfer maken’

Foto: ‘Cody Gakpo gaat droomtransfer maken’

PSV moet er serieus rekening mee houden dat Cody Gakpo deze zomer alsnog vertrekt. Manchester United lijkt een serieuze poging te gaan wagen om de Oranje-international in te lijven.

Manager Erik ten Hag wil deze zomer dolgraag een nieuwe aanvaller aan de selectie toevoegen. Ajax-aanvaller Antony geldt al langere tijd als topkandidaat, maar diens prijskaartje maakt een overstap vooralsnog onmogelijk. Gakpo zou daarentegen voor de helft van dat bedrag op te halen zijn. 

Ten Hag pusht

In tegenstelling tot Antony speelt Gakpo natuurlijk bij voorkeur vanaf de linkerkant. Toch lijkt Manchester United door te willen pakken. Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti is Ten Hag zéér gecharmeerd van de PSV-aanvaller, die wat hem betreft een toegevoegde waarde is voor de Engelse topclub.

Volgens Galetti is Gakpo voor veertig miljoen euro op te pikken bij PSV. De journalist wijst erop dat de aanvaller en Ten Hag verbonden zijn aan hetzelfde management (SEG), wat een eventuele overstap moet bespoedigen. Er is goede hoop dat Gakpo deze zomer naar Old Trafford verhuist.

Voor de titelstrijd in de Eredivisie zou dit een grote wending betekenen. In dat geval blijft Antony waarschijnlijk bij Ajax, waar PSV de steraanvaller juist dreigt te verliezen. Overigens liet Gakpo zaterdagavond aan ESPN weten dat een langer verblijf een reële optie is, waarbij Champions League-voetbal een grote rol speelt.

TIP: Bereikt PSV de play-offronde van de CL? Win 1,65 keer je inleg via Unibet!

Gaat hij naar Manchester United?

  • Ja
  • Nee
1213+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie