‘Transfernachtmerrie Arne Slot komt uit’

Foto: ‘Transfernachtmerrie Arne Slot komt uit’

Er dreigt zich een ramp af te tekenen voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Vlak voor de competitiestart dreigen er nóg twee steunpilaren te vertrekken: Marcos Senesi en Fredrik Aursnes.

Transferspecialist Fabrizio Romano maakte woensdagavond al melding van concrete interesse van AFC Bournemouth voor Senesi. Matteo Moretto heeft inmiddels vernomen dat Feyenoord een vraagprijs van vijftien miljoen euro heeft neergelegd, inclusief bonussen. Voor de Premier League-club lijkt dat geen onoverkomelijke hobbel.

Overigens is niet alleen Bournemouth geïnteresseerd in Senesi. Ook West Ham United is geïnteresseerd, zo meldt 1908.nl.

Aursnes 

Ook het vraagteken achter de naam van Aursnes blijft groot. Romano meldt een dag na het Senesi-nieuws dat Benfica een officieel bod heeft gepresenteerd aan Feyenoord. Het zou gaan om een bod van ruim tien miljoen euro. De onderhandelingen zijn gaande en lijken af te stevenen op een daadwerkelijke deal.

Feyenoord heeft tevergeefs geprobeerd om de Noorse middenvelder langer te binden. Om die reden lijkt de club deze zomer mee te werken aan een transfer. Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Sivert Mannsverk (Molde FK) worden genoemd als opties, waarbij laatstgenoemde het makkelijkst haalbaar lijkt. 

Feyenoord lijkt binnen afzienbare tijd dus twee nieuwe transferklappers te maken. Het beleid werpt de vruchten af, maar Slot lijkt wel af te stevenen op een officiële start met een bijna totaal gerenoveerd team.

TIP: Wint Feyenoord bij Vitesse? Win 1,90 keer je inleg via Unibet!

Gaat dit Feyenoord opbreken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie