‘Malacia werkt United-speler naar uitgang’

Foto: ‘Malacia werkt United-speler naar uitgang’

Tyrell Malacia was de eerste aankoop van Erik ten Hag bij Manchester United. De voormalig verdediger van Feyenoord maakt in zijn eerste weken flink indruk. Er wordt in de Engelse pers al gesproken over een mogelijke basisplaats voor Malacia, die met Luke Shaw en Alex Telles moet uitmaken wie er aanstaande zondag start tegen Brighton. 

Ten minste: als de sterke start van Malacia niet voor zijn eerste slachtoffer in de United-selectie heeft gezorgd. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de Braziliaanse back héél dichtbij een vertrek uit Old Trafford. Telles is op dit moment in Sevilla, waar deze ochtend de medische keuringen op het programma staan. 

Tyrell Malacia

Daarmee lijkt Malacia in ieder geval één naam van de concurrentielijst te kunnen schrappen. Telles keert mogelijk wel terug op Old Trafford: Sevilla gaat de oud-speler van onder andere FC Porto een jaar huren van Manchester. Wanneer de medische keuring geen problemen aan het licht brengt, zal Telles snel zijn handtekening zetten onder het tijdelijke contract in Spanje. 

Ten Hag heeft zodoende nog twee keuzes voor de eerste competitiewedstrijd van aanstaande zondag. Manchester United neemt het dan op tegen Brighton, waar Ten Hag en Malacia oud-Ajacied Joel Veltman treffen. Of Malacia dat ook vanaf het eerste fluitsignaal mag doen, is nog even afwachten. 

Manchester United

De Engelse media speculeerden er de afgelopen weken lustig op los wie Ten Hag zou kiezen. Op het moment dat Malacia zijn maximaal 13 miljoen euro kostende transfer afrondde, leken alle kaarten in de Engelse media nog op Shaw te staan. Door een aantal sterke optredens van Malacia zouden daar inmiddels voldoende vraagtekens bij staan om aan te nemen dat Ten Hag ook twijfelt. 

TIP: Een stunt van Brighton tegen Manchester United is minimaal 4.1x je inzet waard!

Wie staat er zondag in de basis?

  • Luke Shaw
  • Tyrell Malacia
95+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie