‘Fraaie transfer voor NEC-ster Tavsan’

Foto: ‘Fraaie transfer voor NEC-ster Tavsan’

Speelt Elayis Tavsan komend seizoen nog bij NEC? Die kans lijkt vooralsnog niet al te groot, want er is veel interesse in de technisch begaafde aanvaller. Dat meldt Voetbal International vanochtend op de website.

De 21-jarige Tavsan is met name gewild vanuit de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A, weet het medium. “Tavsan ligt bij NEC nog tot medio 2023 vast, maar de club heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Noodzaak om de aanvaller te verkopen is er dus niet en als Tavsan een transfer maakt, dan wil NEC de hoofdprijs.”

In 2020 pikte NEC Tavsan nog op bij Sparta. In Nijmegen trad de Oranje-jeugdinternational in de voetsporen van succesvolle voorgangers als Arnaut Danjuma, Alireza Jahanbakhsh en Anthony Limbombe. Enige minpunt in het afgelopen seizoen van Tavsan was een stokkende productie: slechts vijf goals en één assist in dertig wedstrijden.

Vertrekwens

Zelf neigt de jongeling naar een volgende stap in zijn carrière, zo vertelde hij reeds aan VI:  “Ik heb me hier ontwikkeld en heb het heel erg naar mijn zin, maar ik voel me er wel klaar voor. Nee, ik ben niet uitgeleerd bij NEC. De prikkel zal wel wat hoger zijn bij een andere club. Ik heb natuurlijk nagedacht over wat voor competitie bij me past. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland.”

TIP: Ruim driemaal je inleg bij Unibet als NEC het seizoen opent met een zege op FC Twente!

Is Tavsan klaar voor een stap hogerop?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
95+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie