‘Feyenoord schrikt van Twente-vraagprijs’

Foto: ‘Feyenoord schrikt van Twente-vraagprijs’

Feyenoord is volgens journalist Leon ten Voorde van plan om FC Twente-speler Raziz Zerrouki aan te trekken. De Rotterdammers zouden zich bij FC Twente-technisch directeur Jan Streuer hebben gemeld om te praten over een overgang van de middenvelder van de Tukkers, maar moeten schrikbarend veel betalen. 

FC Twente zou in gesprek zijn gegaan, maar heeft duidelijk aangegeven dat er een ‘niet te koop’-bordje om de nek hangt van de Algerijns international. Volgens Ten Voorde blijft Twente rustig: “Ik had vanmorgen toevallig een afspraak met Streuer en hij raakt niet in de war van de interesse van Feyenoord”, zei de journalist in Voetbalpraat

Feyenoord 

Er is voor FC Twente geen noodzaak om zaken te doen. “Hij vindt het spel eigenlijk wel leuk. Hij zegt ‘als collega’s bellen dan ga je altijd het gesprek aan, maar mij willen deze selectie bij elkaar houden. Ik hoor het wel'”, stelt Ten Voorde. 


Mochten de Rotterdammers Zerrouki deze transferperiode, met het aanstaande vertrek van Fredrik Aursnes (naar SL Benfica, red.), de interesse in Orkun Kökçü en de recente transfer van Riechedly Bazoer naar AZ in het achterhoofd, toch willen aantrekken, moet het de portemonnee trekken. 

FC Twente

“Als Feyenoord serieus gaat worden dan moeten ze flink gaan betalen. Zerrouki heeft een contract voor twee jaar en Streuer gaat hoog in de boom zitten. Bij FC Twente hebben ze met verbazing gekeken naar de transfersom voor Timber. Hij is een jeugdinternational en Zerrouki is international bij Algerije en heeft zestien keer in de basis gestaan. Ik denk dat FC Twente begint met tien miljoen”, zegt Ten Voorde. 

Dat Twente zo hoog in de boom wil gaan zitten, heeft met één ding te maken: “Vorig jaar vonden we dit nog krankzinnige bedragen, maar het wordt op dit moment betaald. Ook door Feyenoord met die acht miljoen voor Timber. Feyenoord heeft nu zelf een bepaalde norm neergezet.”

 TIP: Wint FC Twente in de Conference League-kwalificatie? De odd is 2.0x! 

Feyenoord moet 10 miljoen betalen voor Zerrouki

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, dat is teveel
  • Nee, dat is veel te veel
481+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie