‘Timber-deal heeft grote gevolgen voor Feyenoord’

Foto: ‘Timber-deal heeft grote gevolgen voor Feyenoord’

Feyenoord moet waarschijnlijk de hoofdprijs betalen om Ramiz Zerrouki naar De Kuip te halen. De recordtransfer van Quinten Timber heeft de ogen geopend bij competitiegenoot FC Twente, dat héél hoog inzet.

Twente-watcher Leon ten Voorde sprak maandagochtend met Jan Streuer, de technisch directeur van de Tukkers. “Hij raakt niet in de war van de interesse van Feyenoord”, stelt de journalist in het ESPN-programma Voetbalpraat. “Hij vindt het spel eigenlijk wel leuk. Hij zegt: ‘als collega’s bellen dan ga je altijd het gesprek aan, maar mij willen deze selectie bij elkaar houden. Ik hoor het wel’.”

“Als Feyenoord serieus gaat worden dan moeten ze flink gaan betalen. Zerrouki heeft een contract voor twee jaar en Streuer gaat hoog in de boom zitten”, zo vervolgt Ten Voorde. “Bij FC Twente hebben ze met verbazing gekeken naar de transfersom voor Timber. Hij is een jeugdinternational en Zerrouki is international bij Algerije en heeft zestien keer in de basis gestaan. Ik denk dat FC Twente begint met tien miljoen.”

Ten Voorde besluit: “Vorig jaar vonden we dit nog krankzinnige bedragen, maar het wordt op dit moment betaald. Ook door Feyenoord met die acht miljoen voor Timber. Feyenoord heeft nu zelf een bepaalde norm neergezet.” Kenneth Perez is niet verrast door dat prijskaartje. “Als je verwacht dat hij een ontwikkeling doormaakt, dan kan je die over twee jaar voor twintig miljoen verkopen en hij is pas 21.”

TIP: Wint Feyenoord bij Vitesse? Win twee keer je inleg via Unibet!

Heeft FC Twente gelijk?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
415+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie