Johan Cruijff Schaal bij Jack’s: 25x je inzet als jouw team wint!

Foto: Johan Cruijff Schaal bij Jack’s: 25x je inzet als jouw team wint!

Voor zowel Ajax als PSV is het best een spannende dag, want vanavond wordt de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gespeelde in de Johan Cruijff ArenA. Trekken de Amsterdammers aan het langst eind of verrassen de Eindhovenaren weer?

Berghuis

Dat was vorig seizoen immers wel het geval, toen werd het 0-4 voor de ‘bezoekende partij’. Steven Berghuis liet daar eerder over weten: “Vorig seizoen waren we – net na het EK – fysiek nog niet klaar voor die wedstrijd. Veel jongens waren pas een week in training en na mijn overstap van Feyenoord was ik even met andere dingen bezig. We kregen een rode kaart en er werd een doelpunt van ons wegens net buitenspel afgekeurd. We verloren verdiend, maar misschien was dat wel de wake-up-call die we voor de rest van het seizoen nodig hadden.”

Jack’s

Echter: een nieuwe ronden en nieuwe kansen, óók bij bookmaker Jack’s! Daar heeft men namelijk een toffe aanbieding voor je in petto: een heuse Odds Boost! De ‘bookie’ stelt zelf: “Stort €25 en ontvang: een Odds Boost naar 25.00 op een winnaar naar keuze én voor elke speelhelft een live Profit Boost van 10%!”

Daarbij zijn natuurlijk wel de nodige voorwaarden van toepassing (bijvoorbeeld een maximale inzet van €1 op de verhoogde odd), maar die kun je allemaal hier vinden!

Maak gebruik van de Johan Cruijff Schaal-bonus van Jack’s!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wat denk jij?

  • Ajax wint de schaal
  • PSV wint de schaal
10+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie